Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akit molesztáltak gyerekkorban, tett érte feljelentést mikor nagykorú lett?
Figyelt kérdés
2022. jún. 26. 16:15
5/12 anonim válasza:
Amúgy ez miért specifikusan a homoszexualitás kategóriába jött?
A molesztálás nemi irányultságon kívül ugyanannyira trauma és mindegyik irányultságnál előfordul.
6/12 A kérdező kommentje:
Miután nem ellentétes neműek molesztáltak, így bátorkodtam ebbe a kategóriába kiírni a kérdésemet.
2022. jún. 26. 19:49
7/12 anonim válasza:
Tiszta sor, köszi a választ, és remélem felsikerült belőle épülnöd.
8/12 Lazy Lover válasza:
Amúgy hogy gondolod ezt? Be megyek a zsarukhoz hogy csókolom keresztanyám 5 évesen molesztált szeretném fel jelenteni 😆😆😆
9/12 anonim válasza:
Felejteni igyekeztem plusz nem is tudom érne-e valamit itthon. Ahogy láttuk a papos zaklatás esetében is... Meg ugye ha a zaklatóm fiatal volt szintén akkor szerintem semmi következménye...
10/12 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!