Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon pedofil ha 40 evesen vagyok arra hogy egy fiatal srac megdugjon, vagy leszopjon, persze nagykoru?
Miert az? Okes hogy elmult 18, de az meg gyerek hozzám kepest így ertettem.
Egy 18 eves lánnyal is ezt ereztetnek ha negyvenes pasija lenne.
Attól még ez a szó itt nem helytálló. Szerintem ostobaság CSAK nagy korkülönbségre használni, már ne is haragudj. Ha valaki nagykorú az nagykorú.
De ettől eltekintve sem értem a kérdést. Ha most itt azt válaszolják neked, hogy hú 40 évesena 18+-os fiúval tök gáz, akkor amiatt nem teszed majd?
Vagy ha azt írják, hogy persze a 20 év különbség nem számít, akkor megnyugszol és gyerünk, csináljuk?
Persze van itt 10000 ilyen kérdés folyton, amit sosem értek, mikor megkérdezik valamiről, hogy gáz e. Úgyis lesz aki szerint az és aki szerint nem, kb semmivel nem leszel előrébb. :)
Nem egyáltalán nem az, meg persze vannak apakomplexusos fiatalok, lehet találni is aki pedig az idősebbeket kedveli és nem a korabelieket.
Sok ember nincs tisztába azzal mit is jelent a pedofil irányultság.
HA egy 30-40-50-80 és ember gerjed rá egy 15 éves kiscsajra mert szép kerek feneke és melle elég feltünő dekoltázzsal ki van rakva = NŐT lát benne, az nem pedofil.
A pedofil az aki ténylegesen gyerekekre gerjed, pubertás kor alatt.
Nem. Szoptam mar 45 eves faszit, 22 evesen
Habar igaz h penzert mert ra voltam szorulva de talan meg lelkesebben is cuppogtam mint altalaban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!