Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Engedjek a csábításnak?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engedjek a csábításnak? Kiváncsi lennék milyen fiúval lenni, és mivel még igencsak fiatal vagyok így lehet kipróbálnám.

Figyelt kérdés

Igazán bármi izgatna fiúval, csak a lényeg hogy fiatalabb legyen nálam.

Belemenjek egy ilyen kalandba?

Ha igen hol találhatok ilyen fiut/fiukat?

2018. dec. 1. 18:53
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
Hány éves vagy és hol laksz? Passzív vagy aktív?
2018. dec. 1. 18:57
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
14 év alatt böri jár..14 felett beleegyezeses,,
2018. dec. 1. 18:57
 3/9 anonim ***** válasza:
82%
#2 ha mindketten 14 évesek?
2018. dec. 1. 19:11
 4/9 anonim ***** válasza:
81%
azt irja lényeg,hogy fiatalabb legyen,,ugy nem lesznek egyidösek :D
2018. dec. 1. 19:19
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem jár börtön ha 14 alattival csinálom, mert annyi éves vagyok amiért még nem jár
2018. dec. 1. 19:25
 6/9 anonim ***** válasza:
82%
Engedjél, aztán majd kiderül, hogy tetszik-e. :D
2018. dec. 1. 22:58
 7/9 anonim ***** válasza:
67%

Várj még vele, hova sietsz?

Még nem vagy kiforrva szexualitás terén. Ne siettesd, mert lehet egy életre megpecsételed az életed ezzel.

Én is 14 voltam. Volt orál + ujjazás, közös maszti és egymásnak is. Már nagyon rég megbántam. És azóta is bánom. Nem olyan könnyű ez a homoszexuális műfaj. Az hogy az eberek nagy része előtt titkolóznod kell, aki meg megtudja megvet és megszakítja a kapcsolatot. De saját magam részéről is óriási teher még az elfogadás is, évek óta próbálom, de most se megy még és 25 vagyok.

Ha újra kezdhetném biztos hogy nem mennék bele. Próbáld meg az élet más oldalát élvezni.

Másrészt ha valaki mást is belerángatsz ebbe, az is egy lelki teher, legalább is nekem az volt.

2018. dec. 2. 01:46
 8/9 anonim ***** válasza:
82%
Hány éves is vagy?
2018. dec. 2. 10:28
 9/9 anonim ***** válasza:
86%
Én pont azt bánom, hogy nem történtek ilyesmik fiatalkoromban, nekem 15 évesen volt az első szexuális élményem, a srác 14 volt, és nem bántam meg. Szerintem melegeknek is kijár, hogy élvezzék a szerelmet és a szexualitást tinédzser korukban, mint heteró társaik. Egyébként meg ha minden rendben van a fejedben, akkor nem fogod megbánni, egy heteró se bánja meg, mert lefeküdt egy lánnyal 14 évesen, teljesen természetes. Nekem sose volt minden rendben a fejemben, mindig különc voltam, szorongtam, még talán depressziós is voltam tizenéves koromban, plusz még hordoztam ezt a nagy titkot magammal, de a homoszexuálitásomat mindig természetesnek véltem, és sose akartam rajta változtatni, inkább kiélni. :D A lényeg szerintem, hogy korodbeli legyen, szerintem annak van varázsa, semmi esetre se valami kiélt 30-assal próbálkozz.
2018. dec. 2. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!