Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok valaki aki került már hasonló helyzetben? Ti mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Az aktív pártok párotok kitalálta, hogy szeretné ha az egyik barátja megdugna és ő végignézhetné. Ti belementetek belemenétek? Hogy sült el a dolog?nov. 3. 12:40
1/7 anonim válasza:
Ez heteroszexuális esetben is ugyanaz az érzelmi helyzet. Ha neked nem gond esetleg tetszene menj bele. De ha zavar beszéld még vele. Ha mégis erőszakos akkor a szex a fontosabb..
2/7 anonim válasza:
Engem a gondolat izgat, hogy egy ilyenben benne legyek. Kicsit félnék, hogy kibírja-e a kapcsolatunk, de szerintem benne lennék, ha a harmadik fél is vonzó.
4/7 anonim válasza:
De egy gyönyörű, egészséges, modern 'kapcsolat' :)
6/7 anonim válasza:
Ilyet csak olyan ember talál ki és néz végig,aki nem szereti a párját, hanem birtokolja.
Két hasonlóról tudok, egyiknél a srác összejött azzal,akivel a párja dugatta.És az esett pofára,aki ezt erőltette .
Másiknál pedig szintén szakítás lett, a passzívat annyira megviselte lelkileg, hogy évek óta nincs senkije,elmondása szerint irtózik attól is,hogy a kezét megfogják.
De kinek mi az ízlése,ugye. Ha valakit izgat, akkor hajrá, csak utána ne panaszkodjon itt később.
7/7 anonim válasza:
Egyszer voltam ilyenben "vendég". 19 és 22 éves srácok voltak. A passzív volt a 22 de nagyon kis szótlan volt. A pasija pofozta szex közbe. Meg úgy megdugta a torkát, hogy rendesen aggódtam hogy baja lesz. Nekem is azt mondta bármit megtehetek a sráccal. Nem tudtam megtenni mert nem voltam meggyőződve róla, hogy a másik fél ezt élvezi. Évekkel később beszéltem újra a fiúval véletlenül. Rómeón összekeveredtünk. Kiderült a pasi később olyanokat csinált vele, hogy kiadta őt úgy mond. Azaz ha fizetett valaki elmehetett hozzájuk és előtte bármit megtehetett. Voltak brutál storyk, amiket nem osztanék meg hátha olvassa egyszer ezt. De nekem ez jut eszembe a hármasról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!