Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tudok tenni? Mit tennétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudok tenni? Mit tennétek a helyemben? Hogy lehet hasonló helyzetben cselekedni? Hogy lehet ezt túlélni?

Figyelt kérdés
12 éve voltunk együtt, majdnem 6 éve házasok. Lassan 3 hónapja lesz, hogy közölte velem a férjem: nem boldog a hazasságunkban és válni akar. Elköltözni nem tud, válókeresetet nem adott be, még ügyvéddel sem beszélt. Együtt élünk még a közös albérletben. Van egy 3 éves kis fiúnk. Ez a helyzet engem felőről, mert közben neki már van egy új barátnője, akivel nyilván találkozgat, sőt össze fognak költözni júliustól. Borzasztó látni, nap, mint nap, amikor elmegy, és tudom, hogy hova. Valamennyire ismerem a nőt, munkatársak. Úgy sejtem miatta lépett ki a házasságunkból, és akarta nem helyrehozni.

jún. 12. 05:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Ezt tudod tenni:

- Elfogadod a helyzetet, megpróbáljátok békésen rendezni a válást, nem hangoljátok egymás ellen a gyereket, a váláskor a gyerek érdekeit nézitek, nem a személyes sértettséget.

jún. 12. 06:25
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Add be te a válást, kérhetsz költségmentességet. Oldd meg a lakhatást, ha az albérletet nem tudod egyedül fenntartani. Esetleg keress bérlőtársat, lehetőleg nőt. Add be a kérelmet a gyerektartásra!

A férjed meg minél előbb húzzon el onnan, jobb lenne, ha már most. Vagy te nem tudsz?

jún. 12. 06:46
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Megtehetik hogy családot csinálnak aztán lelépnek és otthagyják a sz.rban a másikat
jún. 12. 07:12
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem adja be a válást, mert még ennyire sem érdekli az egész.

Add be a válást te. A felperes mindig előnyben van.

jún. 12. 07:55
 5/14 anonim ***** válasza:
0%

Ez egy hatalmas tüske. Szó szerint hátbaszúrt téged.

Amúgy kíváncsi vagyok az okára. Meghíztál, nem volt szex, nem volt egyensúly a magánélet és a gyerek közt? Nem tudott már rád nőként nézni, mert kinyomtál egy gyereket?

jún. 12. 08:31
 6/14 anonim ***** válasza:
Koltozzon a munkatárs szeretojehez
jún. 12. 09:57
 7/14 A kérdező kommentje:

5-ös. Volt szex, állitja, hogy az utóbbi időben kb. csak az volt a jó.

Viszont igen, az, hogy nem úgy nezett már rám, azt is mondta most, hogy talált valakit, akire viszont úgy néz...

jún. 12. 12:52
 8/14 A kérdező kommentje:

A kedves hölgy is épp válik, és még otthon lakik a volt férjével egy házban.

Németországban elünk amúgy, olyan környéken, ahol nem túl egyszerű lakást találni, de igyekszem én is egy kisebbet és olcsóbbat keresni. Addig legalabb van tető a fejünk felett a gyerekkel. Egy fizuból nyilván nem lesz egyszerű,de igyekszem mindent is megtenni, hogy a gyereknek jó legyen.

jún. 12. 16:12
 9/14 anonim ***** válasza:
Szabad tudnom, melyik városban? Csak kíváncsiságból.
jún. 12. 18:39
 10/14 A kérdező kommentje:

Az osztrák határ mellett nem messze. München és Salzburg között félúton.

A hölgy egyébként nèmet, ha amiatt kérdeznéd. :)

jún. 12. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!