Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit csinálna a helyembe? Hasonló helyzetbe más is volt?
Sziasztok.
Van itt olyan akinek van/volt hosszabb távú kapcsolata, de mégis más lányokra vágyott és nem bírt felhagyni a csajozással? Mármint hogy többre vágyott és nem szeretett volna még "megállapodni egy nő mellett" mert úgy érezte nem élte még ki magát?
A barátnőm már össze akar házasodni meg gyereket akar, én ezt egyáltalán nem akarom nem is mondtam még neki mert csak veszekednénk.
Nem érzem azt hogy azt szeretném hogy vele éljem le az életem, valamilyen szinten szeretem, de én nem ezekre vágyom. Eddig még nem tudtam vele szakítani,mindig vissza könyörögte magát és nem hagyott békén addig míg ki nem bekültünk, nem tudom mit csináljak.
Volt valaki hasonló helyzetbe tud tanácsot adni?
23F
Igen. Van megoldás.
Tököt kell növeszteni és keményen kiállni a döntésed mellett amikor megmondod neki hogy vége zsuzsikám, nincs tovább és ne is keress a továbbiakban
Lökd el a csajt magadtól, vele is jót teszel mert így talalhat valakit aki tényleg szereti.
A "jaaaj szívem szeretlek" sírásra ne add be a derekad, jelezd, hogy nem kölcsönös és lépj le, aztán ne keresd, ne fogadd a közeledését.
Ha zaklat ne nyiss ajtót, mintha otthon se lennél, egyszer le fog kopni.
Most panaszkodsz vagy dicsekszel?
Esetleg a lelked mélyén tudod, hogy még ha a megtestesült Ryan Gosling is vagy is legtöbbször olyan nőket fogsz találni, akiknek ugyanolyan eldobható elő vibrátor vagy, amilyen eldobható ürítőzsákok ők a te számodra.
Olyat viszont, aki ennyire őszintén szeret, hogy nő létére ő könyörög egy férfinak, olyat nagyon keveset és ahogy haladsz előre a korban bizony a nők is egyre tapasztaltabbak lesznek és nem fogsz tudni már egy b.zis félmosollyal meg bugyborékoló szívecskékkel szerelmet ébreszteni bennük.
9-es én elég jó vagyok a nőknél és sok csajt vissza kellett utasítanom a kapcsolat miatt, viszont neked jobb így?
Szerintem nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!