Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Le buktunk hogy kavarunk ....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le buktunk hogy kavarunk . Szerintetek mit tegyek ?

Figyelt kérdés

Egyetemre járok . Ott meg ismertem egy srácot.

Nem egy szakon vagyok de sokszor találkozunk ő teológiát tanul egyébként (ez fontos a kérdés szempontjából .)néha be szoktam szokni fogalmazunk úgy hozzá a kollégiumba amit nem szabadna . Neki nagyon sok gondot fog okozni hogy a mi viszonyunk ki derült ha valaki olyan hoz is el jut akihez nem kellene .

Nem vagyunk együtt egyébként mert nem is lehetünk szóval néha össze járunk d**ni . Sokat szoktam vele beszélgetni messengeren meg telefonon .

Nem reg fel törték a Facebookját és ki posztolták az összes beszélgetésünket. Amibe szépen fogalmazva érdekes dolgok szerepeltek .Valamint pár igen kompromittáló kép . Valószínűleg valaki direkt csinálta . Azóta nem igazán keres meg próbál távolságot tartani tőlem. Én egy kicsit nehezen viselem bár tudom hogy nem lehet köztünk komolyabb még is vannak érzéseim iránta . Hiányzik hogy nem keres .

Neki a választott hivatásába is kerülhet ez a kis viszony.

Bár azóta már el lett távolítva a beszélgetések de elég sokan látták meg valószínűleg le is mentették.

Szóval szerintetek van rá esély hogy teljesen el tudjuk tüntetni az üzeneteket mielőtt olyan emberhez el jutna aki a másik fél részéről számítana ?

Vagy már késő ?

Hiba volt bele menni a kavarásba főleg vele de utólag könnyű már gondolkozni .

ma 16:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Kár hogy az egyetemen nem oktatnak helyesírást.
ma 16:29
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Egyetemre lehet járni úgy, hogy valaki nem tudja az igekötőket helyesen használni? 🤔

Régen ezért már általános iskolában is buktattak volna kis túlzással...

ma 16:29
 3/12 anonim ***** válasza:
25%

Teológia...Ez sok mindent elmond, nem is kell tovább magyarázni.

A pesti szeminárium valósággal párolog az ottani melegektől..

De ami kiderült, azzal már nem lehet mit tenni.De szerintem csak poén lesz, ha cikiznek vele, más nem várható komolyabb.

Tanulság mindenkinek,semmi képet nem szabad feltenni és ma már ott tartunk, hogy virágnyelven kell írni az ilyen felületeken.

ma 16:30
 4/12 A kérdező kommentje:

Pont nem érdekel most a helyesírásom . Kérlek a kérdésre válaszoljatok

Engem nem érdekel ha cikiznek miatta eddig is tudták hogy meleg vagyok . A másik fél szempontjából érdekes .

Tehát akkor nem valószínű hogy ki vágják a szemináriumból (vagy papnevelde vagy mi a bánat az )Főleg hogy többször is be szoktam hozzà éjszaka valamint dick pick premier plánban kint van arccal együtt a Facebookon mind a kettőnkről .

Engem nem érdekel ha bántanak autocorrection.cancel

Tényleg hogy privátba se lehet már félelem nélkül beszélgetni . Nagyon szeretném meg tudni hogy ki ennyire rosszindulatú hogy ezt direkt meg tegye

ma 16:45
 5/12 anonim ***** válasza:

Jobb neki, ha most rúgják ki, mintsem 10 év után mint Bese atyát.

egy pap

ma 16:59
 6/12 anonim ***** válasza:
48%
A teologusok fele buza! Nincs min aggodni!
ma 17:01
 7/12 A kérdező kommentje:

Jó de ne én legyek már érte a felelős . Mivel nem volt könnyű el csábítani kötélnek állt .

Sőt kicsit bűntudatot érzek miatta hogy fel adta a cölibátusát miattam .

Ezt egyébként nagyon nagy baromságnak tartom .

ma 17:04
 8/12 A kérdező kommentje:
Jó hát szerintem Base atya más kategória . Azért az itt említett fiatal ember még nem igazán van fel szentelve .
ma 17:08
 9/12 anonim ***** válasza:

Egy meleg pappal több vagy kevesebb mitszámit?

Elöbb utobb kiderült volna!

Most persze foshat,hogy jajmi lesz?

Vagy ti vagytok fiatalok vagy én öreg de eszemágában nem lenne fb-n intézni a buzulást.

Arra van az imél.

ma 17:28
 10/12 A kérdező kommentje:

Ez sem derült volna ki ha valaki nem lenne annyira irigy hogy csak azért fel tör egy Facebookot mert privát beszélgetéseket akar nyilvánosságra hozni .

Bár egyszerűbb lett volna kérdezni.

ma 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!