Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal passzívok! 10-es skálán szerintetek mennyire izgató a testetek?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 16:33
2/10 anonim válasza:
Az enyém szerintem 4-es.
(amúgy a "fiatal" alatt pontosan milyen korúakra kell gondolni? A 26 még annak számít?)
3/10 anonim válasza:
Én 20 éves passzív vagyok, szerintem elég jó testem van de nem szeretem pontozni magam, meg hasonlók, de ha valaki lecsekkolna és pontozna annak szivesen küldök képet.
5/10 anonim válasza:
Szerintem egész jó,azért nem egy 10/10 de talán erős 7
6/10 anonim válasza:
1, 3, 5: lécci küldjetek nekem képeket magatokról, lecsekkolnám. ;)
7/10 A kérdező kommentje:
Szerintem jó és izgató, De nem fogok magamnak 10est adni
tegnapelőtt 21:59
8/10 anonim válasza:
Sajátom ilyen 10/5 szerintem. Én is elfogadok egy képet
9/10 anonim válasza:
Én azt mondanám erős 8as ,de a pasik többsége max pontot mondana
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!