Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Volt már hogy megbántátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már hogy megbántátok korábbi döntéseteket?

Figyelt kérdés
Például randi appon kioffoltál valakit, és később más lett a véleményed róla. Bepróbálkoztál nála? Amennyiben igen, mi lett az eredménye? Mi változtatott az első benyomásodon pozitív irányba?
okt. 23. 14:40
1 2
 11/14 platinumhand ***** válasza:
100%
Igen, bőven jól megtanultam, hogy ne kezdjek bele mással semmibe, míg nem fejeztem be az előzőt. Illetve azt, hogy inkább szakítani telefonban, mint várni heteket.
okt. 25. 13:26
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Én azt bántam meg, hogy az első kalandomnál végül megfutamodtam.

Mondjuk mondtam a srácnak, hogy nem biztos, hogy élőben is még akarni fogom, szóval nem gondolom, hogy átvertem volna, de sajnos akkoriban még nagyon nem voltam megbékélve a helyzettel. Na, azt nagyon bántam végül, hogy nem lett belőle semmi.

okt. 29. 09:30
 13/14 anonim ***** válasza:

[2024 október 24. 04:02] - "...Elkezdtem kutakodni, megnéztem alaposabban a face profilját, és akkor jöttem rá: a 21 éves srác nem 21 éves, hanem 27...

...Ekkorra már totálisan bizalmatlanná váltam vele kapcsolatban, egy hete fel is regisztráltam újra rómeóra, mert tudtam, hogy idő kérdése, és meg fog jelenni..."

Az egységes egészt figyelembe véve arra nem gondoltál, hogy a srác érzékelhette hogy túlságosan detektív vagy?

Az rendben van, hogy 25év volt a limit, de ha egyébként volt kémia, a tökömet se érdekelte volna, hogy 27éves. Mondjuk rejtély, miért nem 24-25évet állított be 21év helyett. Azért vannak ettől nagyobb különbségek is.

Nekem most pont erről az oldalról 38évesen 11év korkülönbséggel lenne valaki, ha összejönne. Ha nem jön össze, ami elképzelhető, az nem a korkülönbség miatt van.

Persze a hazugság nem jó, mert mi van, ha másban is hazudik, de engem az életkor pont nem zavarna. Adtam én már esélyt 15-20évvel idősebbnek is.

febr. 26. 21:11
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

#13 Később már leesett neki is.

Egy nárcisztikus szülővel nőttem fel, így voltak tudat alatt olyan működéseim, ami őt megfogta. Az egyik a monitorozás, amivel könnyebben tudok egy másik személy hangulatához alkalmazkodni, a másik pedig a "szupermemória", ami a rendszeres gázlángozás miatt alakult ki. Nekem ez ugye egy biztonságkeresésből adódóan "létrejött" tulajdonságom, ő viszont (mint szintén nárcisztikus) tévesen úgy értelmezte, hogy iszom a szavait, csüngök rajtuk, és ez a hatalmas figyelem egyedül neki szól.

Az ismerkedés fázisában ezek a tulajdonságok vonzzák a nárcisztikust, arra viszont ők sem számítanak, hogy később ez visszaüt, amikor hazudozni próbálnak.

Egyébként nem kellett túl nagy detektívnek lennem hozzá hogy lebukjon, mert rettentően szarul hazudott alapból is.

A 21-et pedig azért hazudta, ezt az eredeti kommentemben is írtam, hogy ő kijárta már időközben az egyetemet, amit szintén titkolni akart, így nem jött volna ki a matek (bizonyos történetekben amiket mesélt nekem.)

Alapjaiban nekem sem a korával volt a bajom, ha azzal kezdte volna eredetileg is, hogy ő annyi, ugyanúgy szóba álltam volna vele, de ő annyit látott, hogy a profilomon 25 van beállítva, ezért "kellett" hazudnia. Kellettem neki, így kénytelen volt hazudni.

Utólag viszont már örülök, hogy így alakult. Lassan fél év telt el, kezdek felépülni, és pont ő miatta kutattam utána alaposan a nárcisztikus személyiségzavarnak, ami tudás számomra rengeteget ér. Tehát összességében pozitívan jöttem ki a dologból. :D

febr. 26. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!