Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Volt már olyan párod, akinek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan párod, akinek gyerekei voltak korábbi házasságból? Hogy éltétek meg?

Figyelt kérdés

2024. aug. 20. 18:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
14%
Nem, és nem is lesz. Sajnálom de nekem gyerekes nő nem kell
2024. aug. 20. 18:28
 2/11 anonim ***** válasza:
88%

Tíz évvel ezelőtt ismertem egy harmincas, késő harmincas meleg párt. Az egyik srácnak volt két aranyos gyereke a házasságából.Válás után nála maradtak és nagyon jó kapcsolatban voltak az apjuk férfitársával.

Gondolom, maga a házassága is társadalmi, vagy családi nyomás miatt jött létre.

2024. aug. 20. 18:34
 3/11 anonim ***** válasza:
88%

A jelenlegi páromnak van egy 9 éves kislánya. Kezdetben eléggé féltem a helyzettől, de volt időm hozzászokni, mert a kislány anyja közel 1 évig ( 3 éve vagyunk együtt) alig engedte a páromnak, hogy lássa a gyereket. Havonta 1-2-szer láthatta 15-20 percekre, felügyelet mellett. Így nekem esélyem sem volt találkozni vele.

De a párom kezdettől fogva nagy hatással volt rám, és néhány hét ismerettség után már fülig szerelmes voltam, így nem volt kérdés, hogy akkor is őt akarom ha gyereke van.

Aztán ahogy egyre jobban megismertem a szerelem csak mélyült. Sokat mesélt a kislányáról, így megértettem, hogy mennyire fontos neki és mennyire szereti.

Először csak ez volt, tiszteletben tartottam az apai érzéseit.

Aztán láttam milyen rossz neki, hogy alig láthatja, milyen szomorúan jött haza a 15 perces látogatásról, és utána már kifejezetten szerettem volna ha végre normálisan tarthassa a kapcsolatot a kislányával, hogy boldog legyen ezen a téren is, és az élete/életünk más területére ne nyomja rá a bélyegét, az, hogy szenved a gyereke hiányától.

1 év után az anyuka megengedte, hogy heti egyszer elvigye a kislányt egy délutánra. Ekkor még nem éltünk együtt, így csak rövidebb időkre találkoztam a kislánnyal, pl.mikor nála volt beült vele ebédelni valahová és meghívott engem is, vagy elvitte állatkertbe és én is velük mentem.

Így láttam, hogy a szerelmemet nagyon feldobja ha a gyerekkel lehet és láttam, hogy amúgy tök cuki, aranyos kislány, akivel tök jó időt tölteni.

Végül beláttam, hogy a korábbi érzéseimmel, véleményemmel szemben az egy nagyon jó és felemelő dolog ha valakinek gyereke van. És az is, ha olyan módon kerül gyerek a családba, hogy összejössz egy gyerekes apukával.

Most együtt élünk már 1,5 éve, és imádom a kiscsajt☺❤. Most már kifejezetten örülök, hogy a párommal együtt őt is megkaptam. Az anyuka megengedi, hogy hétvégente nálunk töltsön 1 napot. A párommal alig várjuk a vasárnapot és már rohanunk is érte. A mostoha apukájaként hívatkozom magamra🥰 A párom pedig nem is lehetne boldogabb, hogy így megszerettük egymást a lányával.

31/F, a párom 40/F

2024. aug. 20. 18:55
 4/11 anonim válasza:
82%
Életemben először vagyok ilyen helyzetben. Néhány hónapja ismerkedtem meg a párommal, aki évekkel ezelőtt lépett ki a házasságából, miután tudatosult benne, hogy meleg. Két általános iskolás gyereke volt akkor, ma már egyetemisták. Kezdettől fogva elfogadtam a helyzetet, mindkét gyerekkel jóban vagyok, tényleg aranyosak, de minél több ideje vagyunk együtt, annál inkább tapasztalom, hogy a velük való foglalkozás alkalomadtán a kettőnk minőségi idejének rovására megy. Az anyjukkal élnek, tehát a páromhoz csak látogatóba szoktak jönni, de kicsit el vannak kényeztetve, mindig minden a fenekük alá volt és van rakva. A párom nagyon gondoskodó apa, ők ezt nem mindig becsülik eléggé, és én látom azt a sok idegeskedést, amit időnként a két gyerek viselkedése, hozzáállása okoz neki. Szóval ezzel csak arra akartam kicsit rávilágítani, hogy sokkal ideálisabb, ha nincs korábbi kapcsolatból gyerek. A 3-as választ nagyon jólesett olvasni, egy ilyen gyereknevelésben én is örömmel részt vennék, csak nálunk már elég más a helyzet.
2024. aug. 20. 19:14
 5/11 Senior Séf ***** válasza:
87%
40 évesen találkoztunk, addigra mindketten megjártuk a hadak útját. Neki is voltak cseetéi, nekem is.
2024. aug. 20. 20:33
 6/11 A kérdező kommentje:
Bocs, skacok, én mindenkinek pipát adtam... A lepontozós gyökerek mindenütt megjelennek, híven az ország szellemi színvonalához.
2024. aug. 21. 10:41
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

De akkor Te nem is szoktál a gyerekekkel találkozni?

Nálunk is a páromnak van gyereke, de már felnőtt.

2024. aug. 22. 07:43
 8/11 A kérdező kommentje:
#7 Néha szoktam, 1-2 családi programon. Írtam is, hogy jóban vagyunk, jófejek. Most még pont abban a korban vannak, hogy fiatal felnőttek ugyan, de sokat kell velük foglalkozni, időben is, anyagiakban is. Ez teljesen rendjén van, csak időnként kicsit háttérbe szorulok mellettük. Nekem nincs gyerekem, emiatt teljes mértékben tudok koncentrálni, időt szánni a páromra. Nála ez nem ilyen egyértelmű.
2024. aug. 22. 08:22
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm a választ.

Igen értem, hogy néha háttérbe szorulsz és ez zavar.

Hány évesek vagytok?

Nem akartalak privátban zavarni.

2024. aug. 22. 08:37
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
#7 voltam
2024. aug. 22. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!