Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szoktál nosztalgiázni 1-1...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktál nosztalgiázni 1-1 korábbi partneredre gondolva?

Figyelt kérdés
Én néha elgondolkozom, hogy mennyi jó pasit kaphattam meg és néha ránézek mi lett velük. Már akinek tudom pl a facebookját.
2022. dec. 26. 22:08
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
Én szoktam. Nekem nem volt sok pasim. Így pár olyat is szemmel tartok, akivel csak ismerkedtem 😀
2022. dec. 26. 23:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Sosem kaptam meg jó pasikat, akiket meg igen, azok pont jók ahogy vannak: elfelejtve.
2022. dec. 27. 00:17
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ritkán jutnak eszembe, kb. 5-6 évente. Nem voltak sokan, nem hosszú a sor. Max elmosolyodok magamban, ha eszembe jut egy kedves sztori róluk. De nem szoktam "visszasírni" őket. Jó volt, szép volt, szép emlék.
2022. dec. 27. 02:09
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Tavasszal lesz 10 éve, hogy tudatosult bennem, hogy meleg vagyok, és akkor kezdtem felfedezni magamnak a netes ismerkedést. Ebből persze azóta már teljes mértékben kiábrándultam, de eleinte naivan lelkesedtem. Hamar belefutottem egy nagyon jóképű, férfias srácba, és mivel kölcsönös volt a szimpátia, találkoztunk. Mindössze háromszor találkoztunk, mindhárom alkalommal nála. Az első estét beszélgetéssel töltöttük, és mielőtt hazaindultam, volt egy csók. A másik két alkalommal már nála éjszakáztam, együtt aludtunk, és nagyon szenvedélyes, érzéki órákat töltöttünk együtt (szex nem volt, "csak" egyebek). Iszonyúan vonzódtam hozzá, kezdett kialakulni egy erős ragaszkodás, de csakhamar rá kellett jönnöm, hogy nem kellek neki, mert kiderült, hogy a kinézete ellenére ő passzív, nekem meg nincs nagy farkam és emiatt a harmadik alkalom után már többé nem tudtam vele találkozni. Az elején beadta nekem, hogy párkapcsolatot keres, pedig neki csak egy alkalmi partner kellett, lehetőleg nagy farokkal, aki hívásra átmegy hozzá, jól elrendezi, aztán hazamegy. Végtelenül inkorrekt és megalázó volt, ahogy lepattintott, ráadásul az is utólag derült ki, hogy a koráról is hazudott. 28-nak mondta magát, valójában 31 volt. Nagyon nehéz napokat éltem át, ez volt az első úgynevezett szerelmi csalódásom, és bármennyire dühös voltam rá, így, lassan 10 év távlatából is eszembe jutnak időnként az együtt töltött éjszakák, és jólesik fantáziálni róla. Külsőre nekem ő volt a tökéletes férfi. Azóta már többször láttam netes társkeresőn, nyilván újabb áldozatokra vadászva. Legutóbb idén nyáron tűnt fel, akkor 31 évesnek adta elő magát (valójában 82-es születésű...). Mai napig fel tudja bolygatni a fantáziámat elég rendesen. 31/F
2022. dec. 27. 09:07
 5/6 anonim ***** válasza:
77%

Nekem van olyan pl, mikor egyre ha ra gondolok, folyamatosan benedvesedek es muszaj megujjazni magam rá gondolva.

Mondjuk ő nem komoly kapcsolat volt nekem, csak összejartunk

2022. dec. 27. 10:57
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én arra gondolok sokszor, akivel elsőként találkoztam, és akivel végül nem mertem megtenni. Pedig még jól is nézett ki. Azóta is bánom, hogy akkor nem oráloztam neki.
2023. jan. 4. 10:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!