Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már közös maszturbációs élmenyed rokonnal?
Figyelt kérdés
A maszturbációt két azonos nemre értem!#Rokonnal közös maszturbáció
okt. 21. 13:01
11/15 anonim válasza:
Koleszba a halótársakkal mindannyian egyszerre vertük ki egy törölközőre. Ki mekkorát spriccel és mennyit. Néhányszor megcsináltuk.
Így utólag arra gondondolok, hogy milyen jo lett volna ha ott térdel egy passzív srác mi meg körbeálljuk és szopatjuk.
Baromi izgi lett volna.
13/15 anonim válasza:
Unokatesómmal vertem ki párszor és nagyon élveztem!
14/15 anonim válasza:
Hát kisebb koromban unoka öcsémmel anál de nővéremmel is volt
16/L
15/15 anonim válasza:
Igen. Egyszer unokatesóval egymásnak háttal ülve kivertük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!