Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha egy átlagos vagy ronda...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy átlagos vagy ronda ember sorra utasítja vissza a szebbnél szebb embereket, mert nem elég jók számára, akkor szerinted is megérdemelné, hogy soha az életben ne legyen egy partnere se?

Figyelt kérdés
Nem azokról beszélek, akik mondjuk átlagoskent magukhoz hasonló átlagost keresnek, ezért utasítják vissza a túl jól kinézőket, hanem akik jól kinézőt keresnek, de azokból is ki akarják mazsolázni azt a néhányat, aki számára a legjobb.
jan. 11. 11:32
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
82%

De meg ám !

Bár érthetetlen, hogy aki szép az miért akarna rondával összejönni?

jan. 11. 11:45
 2/22 anonim ***** válasza:
70%
Aki átlagos vagy átlagon aluli, és a legjobbak közül válogat az kis eséllyel fog partnert találni akármennyire is keresgél.
jan. 11. 11:46
 3/22 anonim ***** válasza:
72%

Az emberek többsége többre tartja magát mint amennyi…

Egy bizonyos határig még belefér ez a válogatózás, de egyébként megérdemli az ilyen, hogy egyedül maradjon örökre. Hiszen nem minden a külső DE számítani számit.

Sajnos a social média tönkretette az ember önképét és mindenkinél az egekbe emelte az igényeket.

Vagy éppen földbe döngölte az önbizalmat…

jan. 11. 12:22
 4/22 anonim ***** válasza:
77%

Magamra veszem a kérdést

Átlagos férfi vagyok, jobbnál jobb csinos srácok keresnek,

De mindegyik csak szexet akar

Egyikkel se lehet programot tervezni vagy barátoknak bemutatni csak az ágyam érdekli őket.

jan. 11. 12:27
 5/22 anonim ***** válasza:
17%
En nem kuldenem el oket, de engem meg nem keresnek 🤔😂😂
jan. 11. 12:45
 6/22 Jani Belucci ***** válasza:
77%
Szabad húspiac. Ha a kereslet találkozik a kínálattal, akkor ő csinálja jól.
jan. 11. 12:45
 7/22 anonim ***** válasza:
73%
Én nem foglalkozom ilyesmivel, hogy ki milyet keres. Mindenkinek joga van olyat keresni, aki neki a lehető legjobban tetszik. Az már legyen a saját belátása vagy tapasztalata, ha az eltúlzott igényei, extra magas elvárásai miatt nem talál senkit magának, vagy csak nagyon nehezen. De azt még neki sem kívánom, hogy "megérdemelné, hogy soha az életben ne legyen egy partnere sem". (Ez irigységnek, féltékenységnek, rosszindulatnak tűnik nekem. Én nem ilyen vagyok.) Épp ellenkezőleg: azt kívánom, hogy ő is találja meg azt, aki neki a legjobban tetszik és legyen boldog vele jó sokáig. Meg mindenki más is találja meg azt a fiút, srácot, pasit, férfit, akire ha ránéz, akkor majd' elolvad és minden sejtje beleremeg. 😊
jan. 11. 13:22
 8/22 anonim ***** válasza:
27%
Melyik alternatív valóságban létezik az hogy egy ronda ember vissza tud utasítani szebbnél-szebb embereket? Ennél hülyébb kérdést fel lehetne még tenni?
jan. 11. 13:29
 9/22 anonim ***** válasza:
69%
De ez is olyan jó kérdés, hogy kinek mi a topp kategória. Aki tetszik neked, azt eleve top kategóriásnak látod. Aki még nem tetszik, azzal minek jönnél össze?
jan. 11. 13:48
 10/22 anonim ***** válasza:
37%
Nem, jól teszi, hogy a legjobbat keresi.
jan. 11. 14:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!