Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha egy átlagos vagy ronda...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy átlagos vagy ronda ember sorra utasítja vissza a szebbnél szebb embereket, mert nem elég jók számára, akkor szerinted is megérdemelné, hogy soha az életben ne legyen egy partnere se?

Figyelt kérdés
Nem azokról beszélek, akik mondjuk átlagoskent magukhoz hasonló átlagost keresnek, ezért utasítják vissza a túl jól kinézőket, hanem akik jól kinézőt keresnek, de azokból is ki akarják mazsolázni azt a néhányat, aki számára a legjobb.
jan. 11. 11:32
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
34%
Semmi baj nincs azzal, ha valaki válogat. Egészségére!
jan. 11. 15:26
 12/22 anonim ***** válasza:
66%
Top komment 3as.
jan. 11. 15:57
 13/22 A kérdező kommentje:

"Melyik alternatív valóságban létezik az hogy egy ronda ember vissza tud utasítani szebbnél-szebb embereket?"

Valóban nem tudom, hogy a gyakorlatban hány embert tud visszautasítani, de azt egész pontosan tudom, hogy sokat utasítana vissza, ha felkínálkoznának neki.

jan. 11. 17:37
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Akkor az legyen az ő baja.
jan. 11. 17:47
 15/22 anonim ***** válasza:
88%

És mi van ha ez a - szerinted - ronda ember azokat a - szerinted - szép embereket, ő nem találja annyira szépnek?

Ha már van lehetősége ennyi "szép" embert visszautasítani, akkor esetleg felmerült benned az a lehetőség, hogy mások nem is találják őt annyira rondának?

Valamint, mi van akkor ha neki olyan emberek tetszenek akiket meg te nem találnál szépnek?

jan. 11. 19:52
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
De jókat írt a 15-ös.
jan. 11. 20:10
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy neki nem a külső a legfontosabb. Erre még nem gondoltál?

Mit kezdjen egy üresfejű szépfiúval azon kívűl, hogy néhányszor összefekszenek?

jan. 11. 20:47
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
#8 Abban, ahol a kérdező saját magát a "szebbnél szebb" kategóriába sorolja és azzal vígasztalja magát, hogy aki visszautasította az csúnya volt.
jan. 11. 20:49
 19/22 anonim ***** válasza:
88%

Meg egyáltalán ki dönti el, hogy ki a szép, átlagos vagy ronda?

Erről nekem a Heartstopperes kérdés jut eszembe néhány hónappal ezelőttről.

Néhányan írták, hogy Charlie, a Heartstopper főszereplője milyen csúnya. Volt aki azt írta, hogy nem tudta végignézni, mert, hogy milyen csúnya benne a srác. Viszont mikor én néztem, én egyáltalán nem tartottam csúnyának. Valószínűleg ez is ilyen helyzet lehet, a kérdező azt hiszi mindenki más osztozik az ízlésén.

jan. 11. 20:50
 20/22 anonim ***** válasza:
28%
Jaj hagyjuk már megint ezt a baromságot hogy ki dönti el hogy ki a szép meg ki a csúnya. az agyad dönti el. szívesen
jan. 11. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!