Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg férfi megijed egy öleléstől ?
Komolyabb ismerkedésben,végre megtörtént az első randi.Egyikünk sem fiatal,mindkettőnknek voltak már párjai.
Nagyon jó és hosszú beszélgetés,kémia,stb. Elröppent a délután, gondoltam egy séta még,hazakísérem.Így is lett, egy parkig sétáltunk,ami közel van hozzá . Ott elköszönéskor,láttam a szemén, amit kell.....nekem olyan jól esett, hogy megöleltem és így köszöntem el. Ekkor döbbentem meg,mert befeszült, olyan lett mintha egy lámpavasat öleltem volna meg.Zavartam hebegve elköszönt és elment.
Azóta nem írt. Gondolkodom, mi volt ez az egész? Nem lehettem pofátlan,mert nem a nyakába borultam,hanem amolyan barátilag öleltem meg.
Nekem az jön le,hogy nem lesz folytatása. Kicsit furcsa egy közel ötvenes férfitől...
Lehet zavarban volt és nem tudta, hogy reagálja le a dolgot.
Ha annyi idős akkor már biztos ölelték meg máskor is.
De írj rá és kiderül lesz e folytatás :)
Te hány éves vagy?
Sajnálom:(
Akkor lehet, hogy nemnis akart semmit. Nem mondta vagy adott valami jelet, hogy nem jössz be neki?
Mindketten azt éreztük,hogy végre itt van,akire évek óta vártunk.Ő ezt el is mondta többször,a kávézóban a kezem is megsimogatta.
Ezért nem értem az egészet, mert kémia volt a négyzeten...:/
Nem attól ijedt meg hogy nyilvánosan öleted meg és nehogy melegnek nézzék ?
Ha meg letiltott... ez már veszett ügy, annyi intelligenciával. :/
Akkor lehet nem akart a nyilvánosság előtt is felválalni a melegségét.
Ezért inkább eltűnt.
De azért írhatott volna, hogy ennyi volt.
Egy helyen éltek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!