Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg férfi megijed egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg férfi megijed egy öleléstől ?

Figyelt kérdés

Komolyabb ismerkedésben,végre megtörtént az első randi.Egyikünk sem fiatal,mindkettőnknek voltak már párjai.

Nagyon jó és hosszú beszélgetés,kémia,stb. Elröppent a délután, gondoltam egy séta még,hazakísérem.Így is lett, egy parkig sétáltunk,ami közel van hozzá . Ott elköszönéskor,láttam a szemén, amit kell.....nekem olyan jól esett, hogy megöleltem és így köszöntem el. Ekkor döbbentem meg,mert befeszült, olyan lett mintha egy lámpavasat öleltem volna meg.Zavartam hebegve elköszönt és elment.

Azóta nem írt. Gondolkodom, mi volt ez az egész? Nem lehettem pofátlan,mert nem a nyakába borultam,hanem amolyan barátilag öleltem meg.

Nekem az jön le,hogy nem lesz folytatása. Kicsit furcsa egy közel ötvenes férfitől...

jan. 11. 06:07
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
100%

Ez van akkor ha valaki nem ismeri sajat magat

Fantazialgat hogy de jó ez de jó lenne az amikor meg oda kerul a sor rajon hogy mégse azt akarja

jan. 11. 09:16
 12/47 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy nős pasi volt
jan. 11. 10:12
 13/47 A kérdező kommentje:

Igen, szerintem is vagy nős, vagy még az exe van a képben. Sajnálom, mert tényleg azt hittem már, hogy sok év után az igazi..

Viszont nekem az ölelés az egyik szeretetnyelvem, ebből nem tudok és nem is akarok engedni. Még akkor sem, ha többet senkim sem lesz.

Tanultam ebből, de megint sikerrel elment a kedvem az egésztől ...

jan. 11. 10:14
 14/47 anonim ***** válasza:
100%

Kitartást neked.

Ne add fel jönni fog valaki biztos. :)

jan. 11. 10:16
 15/47 anonim ***** válasza:
100%

Ne ostorozd magad

Nem hibáztál semmit.

Jól tetted amit tettél.

Álmodozott valamiről, megkapta és megijedt.

jan. 11. 10:20
 16/47 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves szavakat , de 55 évesen már nem sokat ábrándozhatom én sem...:)
jan. 11. 10:22
 17/47 anonim ***** válasza:
100%

Azért az nem annyi, hogy feladj mindent.

jan. 11. 10:36
 18/47 A kérdező kommentje:

Talán megértitek, mit érezhetek most.

Elmúlt kb hat év keresési előzményei / párkapcsolat volt a cél csak / !

Nősek,melegek de kapcsolatban élők - abból kikacsingatók, perverz dolgokat igénylők, az ország másik felén lakók, lakhatási problémások ...

Sokatoknak elmenne a kedve ilyenek után...Ezért becsültem volna meg aki nem ilyen,hanem érzelmes és szeretni tudó, magával pedig tisztában van !

Valami kisiklott az embereknél, de nagyon :/

jan. 11. 10:45
 19/47 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen egyett értek veled.

Tele van a sok igérgetőssel minden. :(

jan. 11. 11:00
 20/47 anonim ***** válasza:
100%
Nekem már 23 evesen elment a kedvem a homo vilagtol, inkább elek egyedul mint a szarba
jan. 11. 12:00
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!