Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg férfi megijed egy öleléstől ?
Komolyabb ismerkedésben,végre megtörtént az első randi.Egyikünk sem fiatal,mindkettőnknek voltak már párjai.
Nagyon jó és hosszú beszélgetés,kémia,stb. Elröppent a délután, gondoltam egy séta még,hazakísérem.Így is lett, egy parkig sétáltunk,ami közel van hozzá . Ott elköszönéskor,láttam a szemén, amit kell.....nekem olyan jól esett, hogy megöleltem és így köszöntem el. Ekkor döbbentem meg,mert befeszült, olyan lett mintha egy lámpavasat öleltem volna meg.Zavartam hebegve elköszönt és elment.
Azóta nem írt. Gondolkodom, mi volt ez az egész? Nem lehettem pofátlan,mert nem a nyakába borultam,hanem amolyan barátilag öleltem meg.
Nekem az jön le,hogy nem lesz folytatása. Kicsit furcsa egy közel ötvenes férfitől...
Nem akarok paraszt lenni, csak kérdezek.
-Tisztáztátok, egyértelművé tettétek randi előtt, hogy konkrétan ki mit keres? Lehet, hogy te kapcsolatot, ő meg csak titkos szexet (amibe nem fér bele az ölelkezés nyilvános helyen).
-Biztos, hogy kölcsönös volt a kémia oda-vissza??? Ha az embernek már 6-7 éve nem volt párkapcsolata, könnyen félreértelmezheti a felőle érkező jeleket, mert már annyira vágyik kapcsolatra, hogy esetleg azt is pozitív visszacsatolásnak érezheti, ami nem feltétlenül az.
-Nem voltál túl sok a randin? Ezt nehéz reálisan megítélni, mert nehéz önmagunkat kívülről látni. De lehet, hogy amit te normális tempónak éreztél 6-7 év kihagyás után, az neki túl sok volt egyszerre hirtelen. Főleg, ha te kapcsolatot keresel, ő meg csak valami nagyon lazát. Lehet, hogy észre sem vetted és nyakon zúdítottad minden jövőbeli reményeddel, minden várakozásoddal, minden szereteteddel, minden ragaszkodásoddal és ezt érezhette akár túl soknak is az első randin, mintha a következő randin már "feleségül kellene vegyen" és már össze is kéne bútoroznia veled. Ezt még megfejelheti a végén az ölelkezés is, ha már alapból túl soknak érzett a randin.
-És a végén egy megjegyzés: Én is nagyon ölelkezős, ölelgetős típus vagyok, de saját bőrömön tapasztalom, hogy ezt nem mindenki szereti, sőt vannak, akiket nagyon zavar. Én meg szoktam kérdezni, hogy "egy ölelés belefér" a végén vagy maradjunk egy kézfogásnál? És ha látom, hogy nem érzi magát kényelemesen már a kérdéstől sem, akkor nem erőltetem, nem ölelem meg váratlanul.
A 21 -es válaszra reagálva :
mivel régen volt kapcsolatom,így ezen a randin meglehetősen szűkszavú voltam, ellenben a férfivel,aki locsogott egyfolytában,de jó és értelmes dolgokat.
Összeköltözés egyikünk részéről sem merült fel,még levelezésben sem.A kémiát azonnal érezni lehetett,sok jelből és ez kölcsönös volt.
Maga az ismerkedés pedig kizárólag tartós párkapcsolat volt. Egyébként itteni ismeretségből indult az egész.
De sokat gondolkodtam és bármi is volt az oka,hogy eltűnt, nem haragszom érte, max értetlenül állok az egész után. Egy mondatban elköszönhetett volna, a ghosting nem korrekt és gerinces emberek szokása. De már ez sem zavar.
Lényeg,hogy nekem a szeretetnyelvem megmarad olyannak,amilyen. Aki nem öleléspárti, az pedig nem lesz továbbiakban randipartner sem :)
Köszönöm mindenkinek a véleményét, a 21 -esnek főleg, értelmes kritikát írt,jó volt olvasni és elgondolkodni rajta !
Az itteni ismerkedésből soha nem lehet számítani semmi jóra.
Itt biztos ismered már milyenek vannak.
Az allando visszautasisas tortent velem 23 eves koromig meg az hogy sose tetszettem annak aki nekem és ez teljesen elvette a kedvem mindentol
Alig volt 1-2 srac aki tetszett tarskeresokon irtam nekik de mindig azt irtak hogy bocs nem vagy vissza se irtak
Ja meg az hogy legtobben egybol szexxel inditottak az meg már alapbol taszitott
Aztan meg már úgy voltam vele hogy minek irni barkinek is ugyse valszol meg visszautasit meg kozbe meg is oregedem és ennyi
Én már befejeztem, nem erdekelnek a kapcsolatok, hozzaszoktam az egyedullethez, már nemtudnek elkepzelni magam mellé senkit
Ha bele is kezdenek valamibe nehany nap utan vagynek vissza az egyedulletbe ugy meg semmi ertelme
Fiatalok,ti ne adjátok fel ! Ne legyetek keserűek :)
Barátkozzatok, ismerkedjetek !
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!