Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert ra vagyom?
Gyerekkoromban egy alig par evvel idosebb srac eroszakoskodott velem. Mai napig erzem a boromon, hogy milyen erosen szoritott. Tobbszor probalkozott de ellenaltam, igy nem lett semmi. Valoszinuleg meg akart...
Eleinte utaltam. Kesobb azzal magyaraztam, hogy csak a csaj hiany es ra jott az 5perc. Van felesege, szoval nem meleg (gondolom).
Ennek a hatasara vagy masnak de engem is elkezdtek erdekelni a pasik. De sosem talalkoztam 1el sem. Felek, mindentol felek...hogy elkapok valamit peldaul. De mostanaban allandoan arra az eroszakos fiura gondolok. Teljesen kesz vagyok a gondolatatol, hogy befejezi amit akkor nem. Es eltudom rolla kepzelni, hogy nem hasznalna kottont. Lehet kicsit replikaznek, hogy ne tegye be ovszer nelkul de ha megint eroszakos lenne akkor hagynam. Masnak nem csak neki.
Sokszor fantazialok eroszakos tarsrol. Arrol, hogy elnyom a szemelyisegem es megdugat idegennekkel is. Fantazia nah :/
Boldog sosem leszek. Vele mar nem fog osszejonni. Mssal meg nem merek talalkozni. Lehet csak azert vagyom ra vagy mas eroszakosra, mert benne maradtam az aldozat szerepben?
Erősen kötödsz a semmihez.
Ragaszkodsz is hozzá.
Könyebb beburkolózni ki nem mozdulni, mint ismerkedni.
Ez meg egy kifogás.
Felesleges is beszélni róla te már eldöntötted hogy nem változtatsz semmin, így jó neked szereted, ismered.
Nyalogatod az önsajnálat édes mézét.
Magadnak se mered bevallani hogy meleg vagy.
Így könyebb elfogadni "te nem tehetsz róla"
Ha önszántadon kívűl valósulna meg a szexuális együtt lét,
Akkor is lenne kire kenni a dolgot.
Vállad fel magad, és másképp fogod látni a történeteket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!