Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Előítéletes vagyok a romákkal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előítéletes vagyok a romákkal szemben, nem barátkozom velük, ugyanakkor rendszeresen fizetek egy cigány prostinak, hogy megalázzon. Hogyan lehetne ebből kigyógyulni?

Figyelt kérdés
Már csak azért is, mert kezdetben 15 ezret kért egy alkalomert, most meg már 40et.
okt. 21. 05:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
94%

Rabolj bankot

Pénzed is több lesz, mintha tovább fizetnéd a prostidat, plusz a böriben ingyen is szívesen megaláznak majd

okt. 21. 05:37
 2/15 anonim ***** válasza:
70%

A lelkedben van a törés, a sérülés. Nyilván az életben olyan helyzetben lehetsz, ahol emberek sorsáról,munkájáról döntesz,néha negatívan is. Így kompenzálsz,hogy egy olyan emberrel aláztatod magad,akiket általában lenézel.

Nem új dolog,régen is volt,lesz is mindig. Azzal nem oldod meg,ha nem jársz többet hozzá, mert a lelkedet, a lelkiállapotodat kell feltárni, gyógyítani. Ez hosszadalmas és nem biztos, hogy sikerül.

Akit ismertem hasonlót, annál nem sikerült és rosszabb a helyzete azóta.

okt. 21. 05:49
 3/15 A kérdező kommentje:
Gondoltam pszichológusra, de így névtelenül el merem mondani, hogy arra vágyom, hogy egy cigány megalázó dolgokat műveljrn velem, de hogy ezt szemtől szembe bevalljam valakinek, arra képtelen lennék
okt. 21. 05:58
 4/15 A kérdező kommentje:

Nem döntök másokról. Egy kis cég könyvelője vagyok

okt. 21. 05:59
 5/15 anonim ***** válasza:

Ha ez így van,ahogy a 3-asban írod, akkor nem tudsz mit tenni,ez a helyzet megmarad. Belementél,vagy csinálod tovább,vagy abbahagyod. Más opció nincs,senki nem tud lépni helyetted.

Viszont így nem érdemes panaszkodni sehol és senkinek.

okt. 21. 06:01
 6/15 anonim ***** válasza:
8%
Miért nem szedsz fel 1 roma csajt? 🤷🏼‍♂️
okt. 21. 06:39
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha jó neked akkor csináld.

Ha sokallod keress egy olcsóbbat.

Verbalisan aláz vagy tettekel?

Megirhatod priviben is. 🙂

okt. 21. 10:13
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
6. Mert a kérdező meleg.
okt. 21. 11:22
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
Mitől lenne az?
okt. 21. 11:31
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

9-es!

Hát úgy, hogy ez a kérdés a Homoszexualitás kategóriába lett feltéve.

okt. 21. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!