Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Vajon két aktív esetén mennyir...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon két aktív esetén mennyire működik az a felállás, hogy egy harmadik, passzív pasit bevonnak rendszeresen a szexbe?

Figyelt kérdés
Ezen kérdés: https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas_.. 18. válasza inspirálta a kérdést. Ez vajon tényleg működhet, akár hosszabb távon is?
okt. 17. 15:02
 1/4 anonim ***** válasza:
89%

Nekem pont volt egy ilyen elmenyem 2 honapja. Ugyanolyan passziv vagyok, mint a srac a valaszban, es talaltam en is ket sracot, akik inkabb az aktiv szerepet kedvelik, de azert naluk ment egymas kozott is a szex, az egyikuk mindig bevallalta a passziv szerepet.

Annyira nem voltak az eseteim, de nagyon vonzott, hogy egy parral lehetek igy egyutt, nekik viszont en baromira bejottem, ez erzodott az elso pillanattol, ami szinten egy nagy plusz volt szamomra. Volt jakuzzijuk, ott pezsgoztunk egy kicsit meztelenul, es mar ott elkezdtuk huzni egymast. Fogdostuk egymast meg smaroltunk, de ezeket eleg perverz modon kombinalva. Peldaul felvaltva csokoloztak velem, majd mikor egymassal kezdtek vegre csokolozni, odadugtam harmadiknak az en nyelvemet is, meg volt olyan, hogy a farkamat kozosen szoptak majd ugy csokoloztak rajta, hogy a makkom nyalogattak kozben. Ezek utan bementunk a szobaba, es egyszerre kezdtek el szopatni. Majd az egyikuk szepen atment a popsimhoz, es vegre megdugott, majd csereltek. Rohadt jo volt, meg ugy is, hogy nem voltak tul meretesek a sracok. Majd utana kitalaltak, hogy milyen jo lenne, ha dp-ben tudnanak egyszerre megdugni. En is benne voltam, es rohadt jo erzes volt. Egyikuk sajnos hamar belem is elvezett igy, utana mar csak a masik folytatta, de neki sem kellett mar sok, o is belem lotte. Az elobb elvezo srac ezek utan kitalalta, hogy ki akar nyalni igy, hogy most mar mindketten belemelveztek. Hanyatt fekudt, en pedig az arcara ultem, es igy nyalta ki a spermajukat a fenekembol. Rohadt jo erzes volt, bar meg nem akartam, de en igy mentem el a nyelven ulve, es kb 3-4 meterre spricceltem tobb hatalmas adagot ettol, ami mutatja mennyire elveztem en is ezt. Az a srac, aki nyalt engem, ekkor meg egyszer elelvezett ettol a szitutol is.

Mikor oltoztem, az egyikuk mondta a masiknak, hogy ugye milyen jo sracot talaltam magunknak, meg nem volt ilyen jo 3-as szexunk soha elotte, de a masik srac valasza szerintem sokkolta, mert o azt mondta erre, hogy "Meg soha nem volt ilyen jo a szex korabban!" 😅 Erre leplezetlenul beragott sajnos a masik srac, bar utana probalta elviccelni. Na, ezert nem is hivtak 2 honapja, pedig nekik is jo volt, talan tul jo is... 😅

okt. 17. 17:16
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
ha 2 aktív közül valamelyik beállt passzívnak, akkor az nem aktív, hanem uni mehet minden
okt. 17. 18:01
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Jó neked, hogy összejött két aktivval:).

Nekem is az még amit szeretnék megélni. :)

Két aktív férfi aki korombeliek

30-40 évesek.

okt. 17. 18:19
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én szolgálnèk két aktivot
okt. 19. 07:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!