Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyám exéhez rendszeresen járok megdugatni magam, szerintetek mondjam el anyámnak?
Figyelt kérdés
2 éve szakítottak, lassan egy éve dug, mindig bejöttem neki (nekem is ő amúgy..), de várt, hogy nagykorú legyek.2024. júl. 12. 16:16
1/27 anonim válasza:
Anyád exe akkor nem is hetero? Legalább bi vagy meleg? Hát én azért lehet szolnek neki, hogy anyu, az exed nem is hetero.
2/27 A kérdező kommentje:
Tuti bi, mondta.
2024. júl. 12. 16:20
3/27 anonim válasza:
Nekem inkább az a durva, hogy az ANYÁD exével dugatod magad. Haver exe is tabu, nem hogy anyádé...😒
4/27 anonim válasza:
Kár ezen meghökkenni, mert mindenhez két ember kell. Ennél sokkal cifrábbak is vannak, könyvet lehetne írni az összegyűjtött sztorikkal.
5/27 A kérdező kommentje:
igen.. szerintem nincs ebben semmi meglepő, évekig együtt éltünk, simán levághatta mizujs nálam, pláne mikor jöttek fel hozzám srácok.. anno volt hogy masszíroztam és megdícsértem a testét, strandon bekentem őt naptejjel és volt hogy dudorodtam..
2024. júl. 12. 16:59
7/27 anonim válasza:
Anyád helyébe lerúgnám a vesédet az fix
8/27 anonim válasza:
Nem az, hogy meglepő, én se lepődtem meg (sajnos), szimplán szerintem b@szottul etikátlan a dolog, mégis csak a volt "mostoha apád", szóval na... Nyilván két ember kell ehhez, de mégse az ex szedte fel az anyja maradékát... Na mindegy. Ha hosszú távra akarsz vele, mond el anyádnak, az meg jobb esetben lekever egy fülest 😂 és ez a soft forgatókönyv. ☝🏻️
/#3 voltam/
10/27 anonim válasza:
Mondd el neki, talán összehozhattok egy hármast.
Megyek okádni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!