Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy védekeztek az ilyen létformák ellen?
https://www.youtube.com/watch?v=i9NSqiD4mT8
Mikor hazavisztek megcuccolni egy ilyen srácot, nem féltek, hogy bedrogoz, vagy megöl, vagy odahívja haverjait?
Mert ugye a 90'-es évek végén/2000' évek elején a rendőrök kitakarították a Duna korzót a gyilkos románoktól, de azóta mi van?

Az ilyenek és az ilyen problémák megelőzésére való a sex fizető szálláshelyen. Nem drága kivenni egy szobát, vagy ha eleve szállodában dolgozol akkor meg még fizetni sem nagyon kell érte.
Random idegen akit felszedsz a bárban, itt-ott, majd ha már lekopott róla az idegenség és már egy ideje együtt vagytok úgy is jönni fog a bizalom következő képcsőfoka úgy mint összeköltözés, közös élet, stb.
Azért fogadni merek neked is idegenként indult az összes barátoddal annak idején a kapcsolatod és így fokról-fokra ismerted meg-ki-félre őket. Aztán maradt aki maradt, ment aki ment vagy dobta ki azt akinek nem volt keresni valója nálad de magától nem akart menni.

JA és hála istennek azért nem ez a jellemző. Olyan van, hogy kockázatosabb a másik, de az általában látszik, hallatszik kis pech esetén még érződik is mert olyan masszív szaga van.
Láttam Én is olyan C fiút vagy jópár utcagyereket, hogy bottal sem mert látszott, hogy amit ő akar azt én nem akarom - meg a pálmát az vitte amikor kikeveredtem a Népligetbe még a 2000-es évek fordulóján és volt ott szemnek-szájnak minden szép és jó - na akkor tudtam meg, hogy ez a melegek Rákóczi tere. Magyarán onnan semmit, senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!