Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy védekeztek az ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy védekeztek az ilyen létformák ellen?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=i9NSqiD4mT8

Mikor hazavisztek megcuccolni egy ilyen srácot, nem féltek, hogy bedrogoz, vagy megöl, vagy odahívja haverjait?

Mert ugye a 90'-es évek végén/2000' évek elején a rendőrök kitakarították a Duna korzót a gyilkos románoktól, de azóta mi van?

ma 14:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez azért nem az van hogy hazaviszed és megöl. Akkor ölte meg mikor bajba került. Pl pénz stb. Nem kell adni pénzt meg el kell rakni minden értéket. Ennyi.
ma 14:44
 2/7 A kérdező kommentje:
1. Jó, de nyilván látja kocsid, órád, és amikor felmentek hozzád, csak feltűnik neki, hogy nem egy csótányos putri. Eldugni értékeket? Ágy alá a Zsolnay meg az órák?
ma 14:53
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk nem viszek haza minden random idegent.
ma 14:56
 4/7 A kérdező kommentje:
3. De hol a határ? Ki nem "random idegen"? Pl. A jófej pultos srác, a törzshelyedről? A borbélyod, akinél 5X voltál? Az új srác a HR-ről, aki 3 hónapja jött? Vagy az a feka cserediák, az egyetemi buliról? Anyád barátnőjének a nevelt fia, aki ott volt a nővéred esküvőjén?
ma 15:20
 5/7 anonim ***** válasza:

Az ilyenek és az ilyen problémák megelőzésére való a sex fizető szálláshelyen. Nem drága kivenni egy szobát, vagy ha eleve szállodában dolgozol akkor meg még fizetni sem nagyon kell érte.

Random idegen akit felszedsz a bárban, itt-ott, majd ha már lekopott róla az idegenség és már egy ideje együtt vagytok úgy is jönni fog a bizalom következő képcsőfoka úgy mint összeköltözés, közös élet, stb.

Azért fogadni merek neked is idegenként indult az összes barátoddal annak idején a kapcsolatod és így fokról-fokra ismerted meg-ki-félre őket. Aztán maradt aki maradt, ment aki ment vagy dobta ki azt akinek nem volt keresni valója nálad de magától nem akart menni.

ma 15:41
 6/7 anonim ***** válasza:

JA és hála istennek azért nem ez a jellemző. Olyan van, hogy kockázatosabb a másik, de az általában látszik, hallatszik kis pech esetén még érződik is mert olyan masszív szaga van.

Láttam Én is olyan C fiút vagy jópár utcagyereket, hogy bottal sem mert látszott, hogy amit ő akar azt én nem akarom - meg a pálmát az vitte amikor kikeveredtem a Népligetbe még a 2000-es évek fordulóján és volt ott szemnek-szájnak minden szép és jó - na akkor tudtam meg, hogy ez a melegek Rákóczi tere. Magyarán onnan semmit, senkit.

ma 15:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem alkalmizok
ma 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!