Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel védekeztek a nem kívánt terhesség ellen szex közben?
Figyelt kérdés
Mi vált be? Volt valamelyik móddal valamikor problémátok már?2020. aug. 8. 20:43
1/8 anonim válasza:
Gumi mellett lettem már majdnem terhes, csak elvetéltem... Azóta tabizom
2/8 anonim válasza:
Szedtem gyógyszert, nagyon sok mellékhatása lett, abba hagytam. Használtam hüvely gyűrűt, nekem bevált, de még mindig azt mondom hogy a legjobb megoldás a gumi.
3/8 anonim válasza:
Gumi ,de amikor élvez akkor kiveszi ,néha pharmatex is szóba jön
4/8 anonim válasza:
Nekem a tabletta nem vált be annyira, nem tudtam normálisan nedvesedni. Szóval én a gumira szavazok.
5/8 anonim válasza:
Stabil megbízható partnerekkel tabi (ha szedi a lány, de bizalom kell ahhoz hogy én is azt mondjam, okés leveszem a gumit).
Amúgy meg óvszer. Rendesen felvéve, tövéig tekerve, közben meg-megnézve hogy nem szakadt-e el, "csúcstámadás" előtt mindenképpen kiveszem ellenőrizni.
Amivel soha: megszakításos. Az nem védekezés, hanem hazárdjáték, nincs kedvem minden hónapban azon parázni hogy megjön-e a partneremnek vagy sem.
6/8 anonim válasza:
Hüvelygyűrűt használok már régóta, nekünk nagyon bevált.
7/8 anonim válasza:
Vazektóma.. nekem a leg.biztosabb
8/8 anonim válasza:
Bár nem védekezés, de mi megszakítással vagy gumival csináljuk. Az ok, hogy a baba már jöhet, de mi még nem görcsölünk rá. Ezzel is alátámasztom, hogy ez nem védekezés.
Anno tabiztam és hihetetlenül meghíztam, száraz is voltam a libidóm pedig a béka segge alatt volt. Gumit ajánlanám
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!