Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyám exéhez rendszeresen járok megdugatni magam, szerintetek mondjam el anyámnak?
Figyelt kérdés
2 éve szakítottak, lassan egy éve dug, mindig bejöttem neki (nekem is ő amúgy..), de várt, hogy nagykorú legyek.2024. júl. 12. 16:16
12/27 anonim válasza:
Nem kell mindenkinek mindent tudni. Manapság rengeteg magát heteronak valló srác éli át a jó dolgokat fiúval.
13/27 anonim válasza:
Legközelebb valami hihetőbbet találj ki...:D Amúgy igen, én kiírnám a helyedben az össze közösségi platformra, ahol fent vagy. Hajrá! :D Figyelem, a szöveg nyomokban cinizmust tartalmathat!
14/27 anonim válasza:
Szakítottak, szóval nem látom akadályát, hogy anyád exével szexelj. Elmondani meg minek? Sok köze nincs anyádnak a magánéletedhez. Nem feltétlen kamu. Nálunk a faluban volt olyan eset, hogy a 2 mostohatesó jött össze. Az is elég érdekes.
15/27 anonim válasza:
#14 A mai világban már minden lehetséges.
16/27 anonim válasza:
Annyi sok pasi van a Földön, de neked pont az anyád exe kellett???!
17/27 A kérdező kommentje:
igen, jó pasi, jó farokkal...
2024. júl. 13. 10:48
19/27 anonim válasza:
Ha csak szexkapcsolat, akkor nem mondanám el. Csak ha majd vége lesz. De ha komoly, akkor necces.
20/27 kisördög1 válasza:
Már bocs, de miért számolnál be anyádnak arról hogy kivel dugatod magad?VAgy dicsekedni akarsz? Szted ez hogy esne neki?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!