Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdni 27 évesen egy 64 évessel, szerintetek?
Sosem gondoltam arra, hogy vonzana ez a korcsoport, kapcsolatra nem is keresek ilyet, és alkalmira sem kerestem ilyet, de Gayromeo-n rámírt egy 64 éves pasi, kezdetben nem is akartam neki válaszolni, de végül válaszoltam neki, majd elkezdtünk beszélgetni, és elkezdtem vonzódni irànta, mert tud udvarolni, tud rendesen kommunikálni, tök jó ember, nagyon jó belső értékei vannak.
Voltunk egy ilyen gyorsabb ismerkedős randin is, ott is nagyon megfogott, nagyon romantikus és vonzó volt, mondtam neki viszont, hogy ne számítson semmire tőlem csak szexre mert nem illenénk össze korban.
Végül aznap este megbeszéltük, hogy néha összejárhatnánk szexelni, és kedden lenne az első ilyen alkalom.
Szerintetek? Van valami baj velem, hogy ilyenbe bele megyek?
27/passzív
A párom ugyan fiatal, de olyat tud nyújtani nekem, amit előtte senki. Tudom, hogy ha valamit megígér, az úgy is lesz. Tudom, hogy a kezébe adhatnék egy töltött fegyvert és hátat fordíthatnék neki. Nagyon olvasott, intelligens, tanult. Játékos, pörgős, de soha nem gyerekes, lehet neki nemet mondani, zokszó nélkül elfogadja, nem minősít, nem akar megváltoztatni. És neki két oldala van, van egy vaskezű oldala és egy nagyon kedves oldala. Mikor megismertem, akkor először a vaskezű oldalát ismertem meg. Szerintem nem ismerek nála szigorúbb embert, ha munkáról van szó, ő felettesem volt, és addig az ő keze alól nem ment ki semmi, míg az nem volt tökéletes, elvárta a precizitást és pontosságot, egyszer egy hiba miatt konkrétan azt mondta nekem, hogy sürgősen adjam vissza a diplomámat, mert egy elsőévest buktatnának ilyen hibáért. És nem szégyellem én, nála tanultam bele igazán a szakmába, és a mai napig az ő precizitása az etalon számomra. Aztán elment más helyre dolgozni, és társkeresőn teljesen véletlenül összefutottunk, adtam a randinak egy esélyt és hát nagyon meglepődtem, hogy az a szigorú, vaskalapos, katonás kisember milyen kedves és előzékeny tud lenni. És van egy kis idős beütése, a mozgása, az öltözködése, a szóhasználata, mintha egy 20-assal több lenne. El nem tudom mondani, mennyire jól eső melegség árad ebből az "idős beütésből". Valahogy ez a meglágyult szigorúság, ami árad a tekintetéből, biztonságot ad nekem...
35/F
25 éves vagyok és két 50s jóbarát "szeretője'
Anno mikor elcsábítottak nem gondoltam volna ,hogy felülírnak minden addigi pasimat szexuális téren!
Valami csoda amit művelnek velem!
Ne gondolkodj!
Én több idősebb férfival lefeküdtem már.
Legtöbbje nagyon jó volt. :)
De egyet ki tudok emelni.
27 évesen egy 62 évessel járogattam össze és minden hálószobában töltött percét élveztem.
Jó volt az érintetlen kukimmal előtte térdepelni és cumizni, szinte elélveztem mindig mikor tökön rúgott és izgalmas volt mikor a farkamra vagy a tökeimre élvezett.
Az anális szexek is kegyetlen jók vtak vele, az anális orgazmus nálam garantált volt. Mindig magam alá élveztem szárazon.
Volt olyan is, hogy ki vitt a wc-re és megpisiltetett. Fogta a kukim pisilés közben és nagyon érzéki volt :)
Rettenetesen jó volt egy ilyen érett emberrel lenni.
29/F passzív
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!