Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdni 27 évesen egy 64 évessel, szerintetek?
Sosem gondoltam arra, hogy vonzana ez a korcsoport, kapcsolatra nem is keresek ilyet, és alkalmira sem kerestem ilyet, de Gayromeo-n rámírt egy 64 éves pasi, kezdetben nem is akartam neki válaszolni, de végül válaszoltam neki, majd elkezdtünk beszélgetni, és elkezdtem vonzódni irànta, mert tud udvarolni, tud rendesen kommunikálni, tök jó ember, nagyon jó belső értékei vannak.
Voltunk egy ilyen gyorsabb ismerkedős randin is, ott is nagyon megfogott, nagyon romantikus és vonzó volt, mondtam neki viszont, hogy ne számítson semmire tőlem csak szexre mert nem illenénk össze korban.
Végül aznap este megbeszéltük, hogy néha összejárhatnánk szexelni, és kedden lenne az első ilyen alkalom.
Szerintetek? Van valami baj velem, hogy ilyenbe bele megyek?
27/passzív
Úgy tegyél mindig, ahogy érzel !
Már az fontos,hogy értékeled ,hogy az idős férfi romantikus volt és udvarolt. Nekem is voltak ilyen randijaim,ahol a fiatalabbal így viselkedtem, csak valahogy arra nem volt vevő senki.
Ha az idős férfi emberileg ilyen, az sokat elmond arról,milyen lesz később !
55F
Nem volt szex, mert nálam nem az az elsődleges. Még akkor is,ha nehéz elhinni.
4-es
Én is voltam egyszer egy 55 évessel még 28 évesen.
Nagyon jó volt. Nem bántam meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!