Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, hogy pénzért rendszeresen maszturbàlok egy pasi előtt?
Figyelt kérdés
Csak néz ,nem történik részéről semmi!okt. 8. 16:34
31/56 anonim 

válasza:

Azért van akinek kell az a korosztály ;)
33/56 anonim 

válasza:

Nekem is volt egy pasi aki csak kiverte nekem és megmasszírozott. Erre kaptam pénzt. Nem tartom gáznak.
34/56 anonim 

válasza:

És ha egyszer majd be is akarja kapni?
Azért pénzért szerintem bármilyen korosztályban kevesebb a jeletkező, de kölcsönösségi alapon 48 évesen is lehet rá még esély.
35/56 A kérdező kommentje:
34es
Azt hiszem nem tiltakoznék ellene....
okt. 10. 13:25
36/56 anonim 

válasza:

Nem ártasz vele senkinek, de azért a NAV-nál jelentsd be. :)
37/56 anonim 

válasza:

Ezek szerint a világ nem nagyon változik. Egyetemistaként én is ezzel egészítettem ki az ösztöndíjam. Nem kell szégyelned
38/56 anonim 

válasza:

Szívesen csinálnám én is valami jó srácnak.
39/56 anonim 

válasza:

Bizonyos emberek számára ez gáz.
De remélem nem készít rólad felvételt (képet, videót), esetleg titokban. Az viszont nagyon gáz lehetne neked is.
40/56 A kérdező kommentje:
Nem készül semmi felvétel!
Odamegyek,levetkőzöm és megtörténik miközben ő egy kanapén ülve végignézi!
Felöltizöm,farzsebembe teszi a jattot és eljövök...
okt. 14. 08:50
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!