Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, hogy pénzért rendszeresen maszturbàlok egy pasi előtt?
Figyelt kérdés
Csak néz ,nem történik részéről semmi!okt. 8. 16:34
11/56 A kérdező kommentje:
Én 25 ő 38
okt. 8. 21:56
12/56 anonim 

válasza:

Szerintem nem gáz. Van egy kis pénzkereseti lehetőséged!
Milyen gyakran szoktad kiverni előtte?
15/56 anonim 

válasza:

Én mondjuk anyagilag nem vagyok megszorulva, de ha valaki még fizetne is érte, hogy nézzen farokverés közben, akkor szerintem én is igent mondanék.
16/56 anonim 

válasza:

Megvetem az olyan férfit, aki annyira kétségbe van esve, hogy akár még fizetne is. Nálam is volt egyszer egy ilyen, vacsorázni is meghívott. 10 percig nem válaszoltam, elküldött melegebb éghajlatra.
17/56 A kérdező kommentje:
Heti egy két alkalommal kéri és mindig nála történik...
Nem a pénz miatt csinálom, valamiért izgalmasnak találom a szitut
okt. 9. 04:22
18/56 anonim 

válasza:

Azért egy 38 éves pasi találhatna magának társat :)
Először arra gondoltam, valami csoszogó, szipákoló vénemberhez jársz,azok fizetnek,mert másra már nem képesek.
19/56 A kérdező kommentje:
Nem, kifejezetten jó pasiról van szó!
Azt mondja baromira tetszem neki és valamiféle fétis nála
okt. 9. 04:31
20/56 anonim 

válasza:

Nagyon relatív, hogy mi a gáz... Az igazán gáz ami neked se jó sehogy, már úgy értem ha se nem élvezed se nem keresel vele és még ciki is, na az tuti gáz :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!