Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, hogy pénzért rendszeresen maszturbàlok egy pasi előtt?
Bátyám haverja a pasi!
Anno mikor a tesóm kereste egy szál alsógatyába nyitottam neki ajtót ,akkor jött az ötlettel,hogy mit szólnék hozzá ha!

Egyébként engem is érdekelne ez a fizetéskiegészítés. Lakásvásárlás előtt állok, kéne még pénz a minimálbér mellé. Ha már úgyis egyedül vagyok, akkor sebaj.
TB, BKV-bérlet biztosított? :-D

Nem értem mit görcsölsz... lassan úgy tűnik inkább dicsekszel :D
Figyi, klasszik módszer. Pénzfeldobás, fej = folytatod, írás = abbahagyod. A trükk abban van, hogy feldobás után nem kell megnézd mi lett, mert fogod tudni melyik válaszra vágytál igazából.

Szép lassan összeáll a kép...
Figyelj, ha megnyugtató szavak kellenek én simán megadom, nem kerül semmibe: csináld csak, nem lesz semmi bajod, élvezed és még pénz is csurran, win-win :)
Talán még én is csinálnám, de egy 48 éves faszi az már senkinek nem kell még ingyen se.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!