Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokat kalandoztál Erasmus alatt?
Figyelt kérdés
Ha igen, hol voltál Erasmuson? Milyen kalandokban volt részed? Milyen nemzetiséggel?okt. 6. 14:06
3/4 anonim válasza:
Nem jutottam ki. A mi tanszékünkön 20 helyre lehetett pályázni, de nagyon kis havi támogatási összeggel, ami úgy vontak össze akkor, hogy ketten mehettek ki, hogy ne haljanak éhen a félév alatt.
Úgyhogy fordítva sült el: tulajdonképpen az Erasmus b*szott meg engem, meg 17 csoporttársamat, miközben itthon tanultam és dolgoztam mellette, mint a güzü.
4/4 Ladygaga2 válasza:
Én Portugáliában voltam Erasmuson, és passzív meleg vagyok (nagyon ritkán néha aktív ha a másik fél is benne lenne), és volt 1-2 srác akik benne voltak 1-1 szexben, de attól függetlenül, hogy Portugáliában voltam, szoptam már spanyol, lengyel, szlovák turista férfiakat, rettentő sok turista van arrafelé, magyarokkal is találkoztam, de velük nem volt semmi, csak 1-2 mondatot beszéltünk, vagy ők jöttek oda hozzám, hogy hallottak magyarul beszélni, vagy én hozzájuk ugyanezzel az indokkal, illetve hazafelé a repülőn egy nagyon helyes srác végig engem nézett de én már nagyon zavarban voltam, és frusztrált, hogy 4 órából két és felet engem bámult, szóval nem szóltam hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!