Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, mikor párkapcsolatban voltatok, mikor éreztétek hogy itt az ideje kilépni vagy legalábbis megbeszélni a hogyan továbbot?
"a szívem tart ebben a kapcsolatban, s nem az eszem."
Pont ez a lényege egy párkapcsolatnak, a szív, a szeretet. Máskülönben csak egy üzleti szerződés lenne, oda elég az ész.
Amit írsz az egyáltalán nem egy meleg párkapcsolatokkal specifikus probléma. Nyilván mérlegelni kell, hogy mi a jó neked, mit vársz a párodtól meg úgy egyáltalán az egész párkapcsolattól, illetve hogy te mennyit teszel bele. Ilyenkor az tud szerintem a legjobb lenni ha egy kívülálló is tud véleményt mondani, aki talán objektívan tud ítélni. Persze úgyis a saját szemeden keresztül mondanád el a problémákat, de tud segíteni.
Én azért szakítottam az exemmel, mert nem haladt a kapcsolat semerre. Szerettük egymást, voltak közös programok, jó volt a szex, nem voltak problémák az együttélésben sem. Viszont idővel egyre nyilvánvalóbb lett, hogy teljesen mást várunk az élettől, teljesen más ambícióink vannak, mást tartunk értékesnek. Ahogy szokták mondani, különböző irányba fejlődött a személyiségünk.
Nem ismerek egyetlen olyan meleget sem, akik amikor így érezték, akkor kiléptek volna.Nemhogy ezt nem tették, de még csak nem is beszélték meg a problémákat.
Mind akkor lépett és szakított,teljesen váratlanul,amikor már porondon volt a harmadik fél és így nem maradtak egyedül. Nyilván ezeknek függési problémáik voltak .
Nagyon sokaknál pedig nyűglődnek,de aztán este durrantanak egy nagyot a párjukkal és reggelre el van felejtve a gond. Nappal aztán kezdődik elölről...
Azt lehet érezni egy kapcsolatban, higy ki merre tart vagy tartana. Ha amúgy meg jó minden, de valami mégse jó akkor meg kell beszélni.
Mióta vagytok együtt kérdező? Hány évesek vagytok?
Akkor azért már meg lehet beszélni ennyi idő után ha baj van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!