Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A parom nem szeretne megbeszelni vitakat meg ilyen stb, hanem inkabb azt irja “nem erted” stb. szoval irtam magamnak hogy hogyan kene legyen, szerintetek is ilyen kell legyen egy parkapcsolati megbeszeles?
Szoval kezdjuk el.
- Oke.
Na szoval teged zavar hogy mit csinalok amikor rosszul vagy és valtoztatnom kellene hogy mit csinaljak es a hozza allasomon.
- Igen, pl megkene értsd hogy nem kene felhozd a multamat és állj ki ertem ha beszolnak, es meg mindig bizonytalan vagyok bennunk.
Oke, sajnalom amit eddig rosszul tettem es hogy bizonytalanná tettelek, csak nehez mert ugye nem vagyunk ugyan olyanok, es a tortenetunk is mas, de probalkozni fogok valtozni
-Rendben baba, és én is sajnalom hogy mik tortentek es amiket tettem, nem csak te vagy én tudom el rontani a kapcsolatot, hanem mi kozosen mert ez rajtunk all, csak mi tudjuk,
Igen egyetérte megbeszelni sokkal jobb megtudni ki mit ker a masiktol es a legfontosabb hogy tudjuk a masik erzeset es valtozzunk a masikert mert szeretnuk mert ez a kapcsolat nem egy emberen hanem ketto emberen all ugyan ugy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!