Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Volt aki várta a 18. szülinapját, hogy posztolhasson magáról meztelen képeket az internetre?
Én nagyon vártam. Mindig is izgatott, hogy mások így lássanak. Alig vártam már a 18. szülinapom, de amikor eljött, megijedtem, és azóta sem mertem. Már egy év eltelt, és már úgy érzem, hogy elég erős bennem a késztetés, már alig bírok magammal, de nem tudom.
19/f
mondjuk én nem értek a reddithez, most hirtelen ránéztem, de mégis hol találhatók az ilyen necces dolgok? annyi mindenről hallottam már, hogy csak a redditen található meg, de csak szövegeket találok.
na meg miért pont a reddit? azt senki se ellenőrzi és semmit se törölnek?
pl olyat meséltek, hogy valaki nudista campingben volt a szüleivel és az osztálytársai persze megtudták, kilesték, és feltették a redditre. na most akkor ez kb olyan, mint a napiszar?
Nem olyan, a Redditen szigorú szabályok vannak. Ha valakinek akarata ellenére rakták fel a képét, azt jelenteni kell és törlik.
Egyébként a Reddit csak egy fórum, különböző témákban, ezeket hívják szubredditeknek.
na de mindig arra hivatkoznak h csak ott található meg ez és az az anyag,és onnan szednek szaftosabb infókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!