Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz az, ha melegként undorodom a transzoktól?
Wow, te aztán nagyon kemény csávó vagy. Mondd meg "nekik" a magadét. Biztos mindenki kíváncsi a hihtetlen értelmes véleméynedre.
Egyébként megérdezhetem, hogy ki provokált. Transz emberek provokáltak? Mert ezt erősen kétlem.
Ja és #9
Nem, nem vagy kulturált, nagyon messze állsz a kultúrától. Mert kulturált nem mondd és nem is gondol olyat, hogy undorodik más emberektől, akik semmit nem ártottak soha se neked, se másnak, NEKIK viszont rengeteget ártanak a magadfajta emberek. Mert alapból egy iszonyatosan nehéz sors adatott a transz emberekenek. Viszont a társadalom még ezt pokolian megnehezíti.
És az eredeti kérdéshez visszatérve (egyébként nem értem, miért írtad ki, mert SENKIT nem érdekel, hogy te mitől undorodsz, meg mit szeretsz), ne mondd, hogy "megértem a heterokat is, akik tőlünk melegektől undorodnak", ugyanis a heterók között sajnos valóban sokan vannak homofóbok, transzfóbok, de köztük is RENGETEG normális, elfogadó ember van. Szóval ezzel ne mostasd a transzfóbiádat. Ha ennyire kemény vagy, akkor legalább vállald fel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!