Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hol lehet szexmentesen, csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet szexmentesen, csak barátkozásra keresni embert?

Figyelt kérdés
Már eléggé unom, hogy mindig csak az aktív, passzív, mekkora stb. a téma, ha barátkoznék meleg férfiakkal, de a lelki dolgok, a hagyományos barátkozás senkit sem érdekelnek, lelépnek, válasz nélkül hagynak. 22F
szept. 20. 20:14
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Itt lehet keresni.f
szept. 21. 09:26
 22/30 anonim ***** válasza:
65%
17-es en mar sehol, 23 evesen elegem lett az egeszbol
szept. 21. 12:57
 23/30 A kérdező kommentje:
14-esnek: Azért írtam ezt, mert a "nem heterósok" általában a viselkedésükkel is rájátszanak, hogy "nőiesebbek" legyenek, azt pedig nem szeretem. Én a férfiakhoz vonzódok, még barátkozásban is...
szept. 21. 13:16
 24/30 anonim ***** válasza:

Oké értem.

Nem zavarlak. :)

szept. 21. 13:19
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

"Én a férfiakhoz vonzódok, még barátkozásban is..."

Egy barátságnak nem része a testi vonzalom, semmilyen formában vagy mértékben. Ettől már csak egy lépés a mekkora a farkad. És máris a kérdésedben kritizált emberek közé tartozol te is.

szept. 21. 15:01
 26/30 A kérdező kommentje:
25-ös: Oké, rád hagyom. Értsd, ahogy akarod. Van, akinek a szex körül forog az élete, én nem ilyen vagyok.
szept. 21. 15:16
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szintúgy nehéz dolgom van, mert olyat keresek, akivel nem akarok egyáltalán romantikus kapcsolatot, viszont szeretném, hogy megbízható, stabil része lenne az életemnek, mint egy jó barát. Viszont ha nem is túl gyakran, de rendszeresen (mondjuk 2 hetente) történne valami, ami a barátságon némileg túlmutatna (és ezt a dolgot egyikünk sem csinálná más emberrel). Nekem is a maximum az egy kölcsönös orál lenne.
szept. 21. 16:52
 28/30 anonim ***** válasza:
24%

Hány éves vagy? :)

szept. 21. 16:57
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Én szoktam beszélgetni másokkal mindenféléről, néha -szóban- előkerül a szex is. (Én ebben nem látok kivetni valót, az élet része ez is.) De csak szóban, mert (már 10 éve) van barátom és a "párhuzamosságtól" tartózkodunk. Ezt mindig finoman közlöm is a másikkal, nehogy csalódjon, mert többre számít.
szept. 21. 17:45
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

Nehezen, régen társkeresőkön próbálkoztam legjobb barátot találni, de esélytelen

Volt olyan aki 5 perc után már a wc-be akart menni szexelni

szept. 22. 05:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!