Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet szexmentesen, csak barátkozásra keresni embert?
Figyelt kérdés
Már eléggé unom, hogy mindig csak az aktív, passzív, mekkora stb. a téma, ha barátkoznék meleg férfiakkal, de a lelki dolgok, a hagyományos barátkozás senkit sem érdekelnek, lelépnek, válasz nélkül hagynak. 22Fszept. 20. 20:14
11/30 anonim válasza:
Hát ez nem lehet elvárás dolga.ahogy az sem ,hogy kiteregesd a szexuális dolgaidat,direkt módon.
12/30 Nemtomfantom válasza:
Asszertíven kell kommunikálni, ennyi a titok nyitja.😌
14/30 anonim válasza:
""heterós" kinézetű barát tetszene."
Barátot keresel, de már a külsőségeknél tartasz...
15/30 anonim válasza:
Kinézettől függetlenül, csak barátkozásra szívesen ismernék meg olyat, akinél a testiség nem jön szóba , de tényleg.
16/30 anonim válasza:
Sehol
Sajnos 20 eve is ez volt
Mindig mindenki csak szexelni akart
40 F
17/30 anonim válasza:
Igen régebben is ez volt.
De nehéz találni olyat akivel el lehet beszélgetni esetleg tényleg barátkozni vagy személyesen találkozni.
Te hol keresel?
18/30 anonim válasza:
Nagyon nehéz barátot találni, ráadásul úgy van az ember, egyáltalán hol keresse? Tényleg mindig előjön a szex téma, ami amúgy nem lenne baj, csak azért azon kívül annyi minden van, amiről még lehetne beszélgetni. Csak nem tudom, valahogy az egyik sokszor tök érdektelen a másik nyűgjei iránt, vagy nem közös az érdeklődési kör. Én is próbálkoztam már párszor, de mindig abbamaradt. Közel a 40-hez meg már nem is nagyon érdekel sokszor, beletörődtem ebbe a helyzetbe, megtalálom a magam szórakozását, elfoglaltságát így is.
20/30 anonim válasza:
Olyan barátot is nehéz találni akinek van párja (nekem is van párom) és úgy barátkozni semmi szexuális jellegű. Persze beszéd téma vagy rákérdezés lehet de semmi több. Csak barátkozás és programok.
Van ilyen? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!