Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
49 èvesen már kèső elkezdeni? Jó lenne kipróbálni azt,ami izgatja a fantáziám,de lehet megbànnám?
Figyelt kérdés
Valaki volt már így,hogy elnyomta ezt magában, aztán rájött, hogy egy èlete van?szept. 18. 09:30
11/17 anonim válasza:
Én 43 évesen voltam először férfivel. Szerintem bármikor érdemes elkezdeni. És nem igaz, hogy csak a nálad fiatalabbakra számíthatsz. Sokfélék vagyunk. (És semmi bajom nincsen azokkal, akik akár a 30 fölöttieket is vészesen öregnek gondolják. Ők is, mások is csak azt tegyék, ami jó nekik.) De ne számíts gyors sikerre, erre a dologra -szerintem- idő kell.
14/17 anonim válasza:
És most is keresel vagy nem?
15/17 anonim válasza:
Szerintem regisztrálj Grinderre vagy Romeora, és rögtön találsz a közeledben olyat, aki teljesíti a vágyaidat!
16/17 anonim válasza:
40 vagyok, és ugyanazt a cipőt tapossuk majdnem. Nekem az a vágyam, hogy én élvezhessek szájba. De semmi más nem izgat, csak ez. Én sem éltem még meg a vágyam.
17/17 anonim válasza:
Ezen tudok neked segíteni. :)
Ha szeretnéd?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!