Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
49 èvesen már kèső elkezdeni? Jó lenne kipróbálni azt,ami izgatja a fantáziám,de lehet megbànnám?
Figyelt kérdés
Valaki volt már így,hogy elnyomta ezt magában, aztán rájött, hogy egy èlete van?szept. 18. 09:30
1/17 A kérdező kommentje:
Konkrétan: èrdekelne milyen amikor a szàmban elèlvez valaki.
szept. 18. 09:32
2/17 anonim válasza:
Sose keso ha erre vagysz akkor csinald
3/17 anonim válasza:
Szopott már élvezésig idősebb pasi is. Nem vagy elkésve.
28F
4/17 anonim válasza:
Nyugodtan próbáld ki. Éld meg ezt is. :)
5/17 anonim válasza:
Ahogy telik az idő, egyre inkább azt fogod érezni, hogy fogynak a lehetőségeid.
6/17 anonim válasza:
Nem késő, viszont kérdés, mekkora merítési lehetőséged lesz 49 évesen.
7/17 A kérdező kommentje:
Nem sok lehetőséget látok.Bár nem is 20 èvest keresek, velem egykorú is jó lenne.
szept. 18. 13:04
8/17 anonim válasza:
Jó trükk kezdőnek beállítani magad. Kreatív. Elismerésem.
9/17 anonim válasza:
"velem egykorú is jó lenne"
Csak a veled egykorúak zöme viszont igenis huszonévest keres, amennyiben csak vágyak megéléséről van szó
De nem akarom elvenni a kedved, biztosan vannak (rajtad kívül is) olyanok, akik szintén a velük egykorúakat keresik, 50 körül is. Szóval hajrá, sok sikert. :)
10/17 A kérdező kommentje:
Tènyleg kezdő vagyok, illetve lennèk.De nyilván nekem nem párkapcsolat kell.A fèrfitest sem izgat,csak a f a S Z rèsze,de az règóta.Nem kell csók fèrfitől.Csak hogy èlvezzen a számba,ennyi,ez izgat.Most,hogy elvált lettem,úgy gondolom lèpni kell,mert nincs akit megcsalnèk;egyedülálló vagyok.Nyilván feltűnt,hogy kb 90% nagymèrettel rendelkező,huszonèvest keres.Na engem is izgat a nagy,de ha 40-es az pont jó erre a cèlra!
szept. 18. 14:29
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!