Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek kevésbé people pleaser, hogy az én érzéseimmel törődjek, ne csak a pároméval?
Párommal már lassan 2 éve együtt vagyunk, viszont nagyon más az anyagi hátterünk, a lehetőségeink. Ő soha nem utazott a szüleivel, én minden évben. Most betegség miatt elmaradt ez, s októberben pótolnánk be a szüleimmel. Sajna párom nincs jóban a szüleimmel, tudnak róla de nem találkoztak még, párom nem is szeretne. Apám meg anyám viszont szívesen elutazna velem, én is nagyon mennék. De ilyenkor mindig elfog a rossz érzés, hogy párom ilyenkor hogy érezhet, hogy kihagyom őt
Nyáron voltam vele egy hétre utazni, amit nagyrészt én fizettem. Arra sajna njncs pénzem, hogy mindig én fizessem mindkettőnk útját, hiába dolgozik már. Nincsenek is igazán barátai, így végig nekem írogatna. Lehet ez mashol tök természetes, de mondjátok meg, mit csinaljak h ne legyen ez az érzés.
Hát ebből a kérdésből még nem nagyon jött le, hogy people pleaser lennél és az se nagyon világos, hogy mi a konfliktus oka párod és a szüleid között.
Nekem ebből az egész kérdésből az jön le, hogy neked nem nagyon tetszik a párod viselkedése, az valahogy sehonnan nem jön, hogy te akarsz mások kedvében járni. Szóval vagy több info vagy nem nagyon fogsz tudni választ kapni a kérdésedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!