Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kinek izgató a pisiszex és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek izgató a pisiszex és melyik formája?

Figyelt kérdés

Hogyan jött rá, akit izgat?

Köszönöm a válaszokat!

szept. 16. 09:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%

Régóta tetszik és ki akartam próbálni.Másét megkóstolni.

De nem biztos hogy tetszene.Valahogy nem került rá sor a találkozásokkor.

szept. 16. 09:08
 2/12 anonim ***** válasza:
71%

Nekem is tetszene, főleg kapni

21 / p

szept. 16. 09:09
 3/12 anonim ***** válasza:
4%

Nekem nagyon tetszik, és izgat is. Szeretem nézni a vizelő csajokat.

Jó lenne ha egy csajszi/nő engem is levizelne. De talán én is ráengedném, de nem tudom sikerülne-e :)

A legjobb mikor szőrös a csaj vulvája és úgy hugyozik. De nagyon izgató mikor még egy jó nagyot is fingik közben. Imádom :))

Hogy hogyan jöttem rá? Hát az jó kérdés. Néztem vizelős videókat, és szimpatikus lett.

36/F

szept. 16. 10:16
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Láttam pár videót, úgy tetszett meg. Aztán amikor először átéltem, akkor még jobban izgatott, mint gondoltam. Imádom a számba kapni.
szept. 16. 17:29
 5/12 anonim ***** válasza:
74%

Izgat mondegyik formája, csak szájba nem.

A bepisilés is vicces és egyben izgi is 😀 kamasz koromban szerettem meg, egy osztálytársam által.

szept. 17. 06:44
 6/12 anonim ***** válasza:
30%
Volt olyan párom, aki pohárba pisilt. Hűtőbe tette és hidegen megitatta velem. Ízlett, kellemesen hűsített
szept. 18. 04:54
 7/12 anonim ***** válasza:
10%
Szenvedélyem amióta élek a vizelő lányok látványa, és szeretem is meginni. A kedvenc íz és illat, amit valaha átéreztem.
szept. 22. 17:55
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Én még nem próbáltam, de szívesen átélném, hogy milyen az, ha a számba pisilnek. A sajátomat már kóstoltam, ha sok vizet ittam előtte, akkor teljesen elviselhető íze volt. Izgatni valószínűleg azért izgat, mert imádom a testnedveket.
okt. 12. 17:32
 9/12 Kajak53 ***** válasza:
100%
Én jó pár éve kaptam rá. A Herbalife-ot szedtem és ahhoz sokat kellett inni. Egy idő múlva feltűnt, hogy más illatú a pisim. Meg is kóstoltam és nem volt pisiízű. Aztán találtam olyan partnert, akit szintén izgatott a dolog. Eöőtte sok vizet iszunk, persze nem egyszerre, hogy a vesék jól kitisztuljanak. Akkor a pisi átlátszó, szagtalan, egyáltalán nem undorító. Olyankor vsodás egymás faszából kiszopni vagy csak hagyni, hogy jöjjön. Szájba, testre, ruhába, mindegy. Közben persze inni kell, rátölteni, hogy legyen utánpótlás. Isteni egymást összepisilni. Fontos, hogy egészségesek legyetek, mert a pisi a test ”hulladék terméke”. Tehát feltétel az egészség. Van, akit a húgy izgat. Az engem undorít. A tiszta, szintelen, szagtalan pisi, a vizelet az izgat.
okt. 12. 19:42
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Tőlem egyszer kérte egy srác, hogy pisiljek a szájába de úgy, hogy tövig nyomom és pisilek.

Megtettem.

Utánna pedig nyomzam neki egy kis sűrű más fajta cuccot.

okt. 12. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!