Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A legjobb barátom homofób,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb barátom homofób, hogyan kezeljem?

Figyelt kérdés

Amúgy jól elvagyunk, van közös érdeklődésünk, sokat beszélgetünk, csak néha lenyom egy ilyent, hogy mennyire gyűlöli a "b-zikat", és ez nagyon zavar. Mindig mondom neki, hogy viselkedjen, ne beszéljen így, de nem használ, újra előhozza.

Ami érdekes, hogy én sosem, valamiért nála sokszor előjön a téma, akár kedvenc sorozatai kapcsán (már nem tud megnézni valamit, hogy "b-zik" ne legyenek benne), akár ha hallott valamit stb., és mindig arra hegyezi ki, mennyire utálja őket (minket).

Ez nagyon bánt, de nem akarnám kidobni, mert amúgy segítőkész és jól elvagyunk. Rólam nem tudja, hogy meleg vagyok, de ezek után nem is mondanám el neki...

szept. 9. 09:12
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
Értem. Hát, lehet, mindenesetre nagyon hangoztatja, hogy mennyire várja a nőjét, meg "már pirosban van a mutató" stb..
szept. 9. 12:25
 12/38 anonim ***** válasza:
90%

A barátság ott kezdődik, hogy eleve tudja rólad, hogy meleg vagy. Ez max haverság, legalábbis az én értékrendem szerint.

Mondd el neki, hogy mi a helyzet, a reakciójából tudni fogod, hogy valóban a barátod-e.

szept. 9. 13:42
 13/38 anonim ***** válasza:
100%
Inkabb ne mondd el neki
szept. 9. 13:57
 14/38 A kérdező kommentje:
12: Kizárt dolog. Miért kellene tudnia, hogy meleg vagyok? Nem minden barátság bírja ezt ki, a mienk sem. Nekem ennyit nem ér a dolog.
szept. 9. 16:13
 15/38 anonim ***** válasza:
100%

Aztan kitalal mindenfele hulyeseget hogy azert baratkozol vele mert tetszik neked meg ra vered a farkad meg rola fantazialsz meg ki tudja miket

Nem eri meg elmondani neki

szept. 9. 16:51
 16/38 A kérdező kommentje:
15: Pontosan, nem is fogom elmondani neki, csak ezeket a gyűlölködéseket visszafoghatná már. :o(
szept. 9. 16:56
 17/38 anonim ***** válasza:
100%

Egyzser határozottan megmondhatnád neki, hogy

"Megkérhetnélek, hogyabbahagyd ezt a homofób dumát? Tudom, hogy így vélekedsz a dologról, de elég fárasztó és unalmas állandóan ezt hallgatni!"

Vagy oda is szúrhatnál neki:

"Mi ez a vehemens meleg gyűlölet? Előbb mutasd be a barátnődet és utána folytasd! Mert így még azt hinné az ember, hogy leplezni próbálsz valamit"

Persze Te ismered, lehet csak jobb ráhagyni. De ez a habzó szájú szidalmazás baromi fársztó egy idő után. Én jeleznék neki valahogy, hogy elegem van.

szept. 9. 22:07
 18/38 A kérdező kommentje:
17: Igen, valami frappáns visszavágás jó ötlet, ilyesmire gondoltam én is. Régebben már mondtam neki, hogy sejtem, hogy meleg, nekem nyugodtan elmondhatja 😎, de váltig tagadott.
szept. 10. 09:18
 19/38 anonim ***** válasza:
100%
Azt se mondd neki hogy hagyja abba mert visszakerdez hogy "zavar teged, talan b**i vagy?"
szept. 10. 09:21
 20/38 anonim ***** válasza:
89%
Egy ilyen utálatos alak már eleve nem is lenne a barátom. Nagyon primitív jellemre utal amit csinál. Én egyből leépítem azokat akik homofóbok. Nincs szükségem rájuk, számomra nem jelentenek semmit.
szept. 11. 00:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!