Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátom homofób, hogyan kezeljem?
Amúgy jól elvagyunk, van közös érdeklődésünk, sokat beszélgetünk, csak néha lenyom egy ilyent, hogy mennyire gyűlöli a "b-zikat", és ez nagyon zavar. Mindig mondom neki, hogy viselkedjen, ne beszéljen így, de nem használ, újra előhozza.
Ami érdekes, hogy én sosem, valamiért nála sokszor előjön a téma, akár kedvenc sorozatai kapcsán (már nem tud megnézni valamit, hogy "b-zik" ne legyenek benne), akár ha hallott valamit stb., és mindig arra hegyezi ki, mennyire utálja őket (minket).
Ez nagyon bánt, de nem akarnám kidobni, mert amúgy segítőkész és jól elvagyunk. Rólam nem tudja, hogy meleg vagyok, de ezek után nem is mondanám el neki...
Látens b.zi. :) Akárcsak sok gyűlölködő fideszes. Legutóbb a Bese Gergő.
Én se modom el a haveroknak , hogy bi vagyok, mert ők is homofóbok. Jobb a békesség. Nem releváns a kérdés, mert velük úgyse lenne semmi, akkor minek szítani a kedélyeket?
Én elmondanám, és a hozzáállása alapján ítélném meg a kapcsolatunkat.
Valószínűleg kuka.
Először is nem a barátod ha te meleg vagy.
Mert barátok között nincs titok
A hátam mögött lévő évek tapasztalata alapján, a haverod biszex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!