Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakori, hogy ismerkedéskor, barátkozáskor nem írnak vissza, 2-3 levél után mindig megszakad a kommunikáció?
Sajnos ez van :(
Általában a szexre terelődik a téma, nekem is volt, hogy nem jöttem be neki és annyi.
"Amikor a másik állandóan csak kérdez, de semmit nem hajlandó írni magáról, vagy amikor már mindnet leírtunk és a semmiről beszélgetünk, akkor minek folytatni?" - Én pont a másik oldalon vagyok, mindig kérdezek, meg írok magamról, de a másik csak válaszol pár szóban, és ennyi, vissza már nem kérdez. Elég unalmas így, lényegében csak én tartom fenn a kommunikációt, különben megszakad...
13: "Mondjuk ha valaki ebben a topicban keres új barátot, akkor nem meglepő, ha a szex a fő téma. :) " - Hát, heterókkal nem igazán lehet barátkozni férfiként, egyből gyanús vagy neki, hogy mit akarsz. Tudsz segíteni, hogy hol lehet melegekkel barátkozni, ahol nem a szex a fő téma?
Ja, hozzáteszem, hogy nem írogatni, chatelgetni. Csak élőben, kis ismerkedés után.
# 16
"Tudsz segíteni, hogy hol lehet melegekkel barátkozni, ahol nem a szex a fő téma?"
Fogalmam sincs. Nekem a barátkozás mindig spontán jött gyerek koromban. Nem is volt sok barátom, mostmár csak 1 van, de az is olyan, hogy akkor keressük egymást, ha valami segítség kell a másiktól. Amúgy nincs igényem sörözős, meccsnézős haverra. Magyarul félreértettem, hogy pontosan mire is vonatkozik a kérdésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!