Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi jó abban ha seggbedugnak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi jó abban ha seggbedugnak?

Figyelt kérdés

Heteró vagyok de kíváncsi.

Egy volt barátnőm megujjazott miközben orálozott.

Az még izgi volt meg minden de nemrég magamnak csináltam popóba és semmi jót nem éreztem. 🫣

szept. 8. 19:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A magam oldaláról két dolgot tudok megnevezni. Az egyik a pszichológiai vonatkozás, hogy -szebb kifejezés híján- magáévá tesz a másik, illetve fizikailag a prosztatám ingerlése, ami baromi jól tud esni.
szept. 8. 19:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Az az igazán jó, amikor valaki használja a hátsód és teleélvezi.
szept. 8. 19:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

1.Anál útján orgazmus is elérhető

2.Miután megszokod igazán élvezetes az orgazmusig vezető út is

3.Jó megélni az intimitásnak ezt a magas fokát valakivel akit szeretsz.

szept. 8. 20:44
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Az ánusz feszülése szexuális izgalmat kelt(het), a prosztata, sőt az egész gát tájék, a belső combfelületek stb. ingerlése is.
szept. 8. 21:24
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Orgazmus
szept. 9. 23:24
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha jó helyen dugod be, az felizgat, főleg miközben vered is. Gondolom mikor a barátnőd csinálta izgatott, de magadnak nem ugyanaz. Esetleg próbáld ki kisebb dolgokkal és úgy lehet tetszeni is fog. Ne csak bedugd hanem mozgasd és attól még jobb lesz
szept. 16. 23:56
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondom, maga az érzés fizikailag nem a csúcsok csúcsa (de azért nem rossz), de az, hogy egy másik pasi jár ki-be bennem, az felettébb izgató. Főleg ha hanyatt fekszek, és látom az arcát, hogy mennyire élvezi, ettől én is nagyon felizgulok.
szept. 20. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!