Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit szólnál ha egy lány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál ha egy lány barátod felvetné hogy felcsatolhatossal seggbedug?

Figyelt kérdés
mit szolnál ehhez mint meleg passziv?
2023. nov. 1. 02:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%
Nem tudom melyik kategória hülyébb: aki nem tudja a hetero mit jelent, vagy aki a meleg fogalmával nincs tisztában.
2023. nov. 1. 03:14
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Legelőször is nagyon meglepődnék, másodjára azt tapogatnám ki hogy nem e csak poénból mondta.
2023. nov. 1. 05:22
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Egy meleg nem vágyik peggingre. Plusz: egy intelligens barátnő fejében meg sem fordul ilyesmi a meleg passzív barátjával szemben.

Bár előfordul, hogy valaki ugyan hangoztatja, hogy nem heteró, de azon erősködik itt, pár kérdéssel lejjebb, hogy aki meleg aktív, az miért használ maszturbációhoz fleshlightot, ahelyett, hogy puncit dugna... És bármi válasz érkezik, amivel próbálják megértetni vele, hogy hibásan gondolja a dolgokat, mindenkinek azt írja, hogy az ő szövegét a válaszoló nem tudja értelmezni. Szóval, én már nem csodálkozom ilyen kérdésen sem.

Pláne, amikor ezredszerre teszik fel azt a kérdést, hogy a melegek miért nem dugnak a nőkkel, mikor az olyan jó, vagy hogyan viszonyulnak a nőkhöz, tetszenek-e, vagy sem (és ha tetszenek, akkor miért nem velük szexelnek).

2023. nov. 1. 05:40
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén meg se lepne. Van egy hetero(tényleg az) ismerősöm, aki szingli és unta a sima farokverést, ezért vett magának egy prosztatavibrátort, hogy nagyobbat élvezzen. Manapság az a meglepő, ha valaki normális sima vanília szexet űz.
2023. nov. 1. 06:20
 5/11 anonim ***** válasza:
81%

Egy lány? Mihez kezdenék egy lánnyal az ágyban??? Ha felcsatolhatós lenne rajta, attól még lány lenne. Az meg nyilván offos. Ezért hívják a melegeket melegeknek, tudod: fiú + fiú. A fiú + lány + felcsatolhatós az nem homoszexualitás, meg nem melegség. Oké?

A két legjobb barátom mindketten csajok. Hetero csajok. De egyik sem akkora kretén, hogy ilyesmit felajánlana. Azért, mert barátok és nem szexpartnerek. A kettő nem összetévesztendő. Ők sem látnak bennem potenciális szexpartnert, meg én sem bennük. Ezért hívják barátságnak a dolgot. Felejtsd el a tévképzeteidet meg a fantáziáidat. Hülyeség már eleve a felvetés is.

2023. nov. 1. 08:57
 6/11 anonim ***** válasza:
8%
Nincsenek lány barátaim.
2023. nov. 1. 14:20
 7/11 anonim ***** válasza:
17%
Jöhet, lol.
2023. nov. 1. 15:27
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Letolnám a nadrágom és pucsítanék is neki
2023. nov. 2. 11:00
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Bi passzív vagyok, de szerintem nem ellenkeznék. :)
2023. nov. 2. 11:33
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Én még szűz vagyok, szerintem inkább fetisiszta vonalon mozgok. Nem izgulok fel a férfiakra, de arra sem, hogy én dugok egy nőt. Arra viszont igen, hogy egy nő megdug engem.
2023. nov. 2. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!