Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg férfiak között mennyire gyakori a focista foglalkozás?
Figyelt kérdés
Ismeretségi köreitekben, tudtok ismertek-e személyesen olyan férfit, aki sportszerűen focizik, esetleg picit komolyabban sportszerűen játszik, és tudjátok róla hogy meleg?
Annyira kíváncsi lennék, hogy köztük mennyire sok meleg srác lehet- aki ha nem is nyilvánosan beismerve, de titokban ezzel-azzal csinál dolgokat.
Én 30 éves koromra sem hallottam még ilyen pasiról, persze ez nem jelenti azt, hogy nincs. De tényleg érdekelne, hogy a válaszadók közül, hány embernek van ilyenről tudomása.
szept. 7. 23:09
11/15 anonim válasza:
A nagyok tuti titkolják, de amúgy 4 focista sráccal szexeltem az elmúlt 15 éves aktív létem alatt.
12/15 anonim válasza:
Azok biszexek is lehettek
Otthon varta a nojuk
14/15 anonim válasza:
Ismerek egy focistát, aki meleg. De nagyon titkolja, mert nem akar balhét. Az ismertebb focisták különösen titkolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!