Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lusta férfiak miért vállalnak gyereket?
Azok a férfiak akiknek annyi az élete a hogy munka meg otthon dőglés minek vállalnak gyereket?
Komolyan mit remélnek?
Hogy a gyerek ellesz magában? Nem kell vele foglalkozni?
Nem ők vállalnak, hanem a birka nőjeik.
Anyuka elkezdi rágni a fülüket, hogy ketyeg az óra, ideje őket teherberakni, a fickó meg ha konfliktuskerülő, van olyan hülye, hogy belemegy, megcsinálja aztán él, ahogy addig.
1. De nem gondol ilyenkor arra hogy az neki is rossz ha így születik egy gyerek.
Meg ha ilyen tutyimugyi akkor a gyerek gondozásra is ráparancsolná az asszony.
- Nem gondolta át a gyerekvállalással járó felelősséget, munkát
- Régi berögződés, "a férfi dolgozik, az asszony viszi a háztartást meg a gyerekeket". Csak egyesek elfelejtik hogy ők sem már a bányában dolgoznak, és mellette a nő is kenyérkereső...
Van egy ismerősöm aki rendszeresen panaszkodik hogy a férje ha hazaér a munkából (igaz két munkahelye is van), nem akar már semmivel sem foglalkozni, felrakja a headsettet és Xboxozik.
Hiába, ilyen egy alfahím férj, mennyivel jobb mint egy papucs aki még el is mosogatna...
Mert a nőnek "becsúszik", ők meg vannak annyira gerincesek, hogy nem kapartatják ki, és nem lépnek le.
10000-ből 9999 férfi nem akar gyereket, csak a nő beleviszi őket. És utána a gyerek szenved, a nő meg játssza a mártírt.
Nő vagyok. Millió oka lehet.
Miért vállal egy nő ilyen férfivel gyereket? Mi akadályozza, hogy még gyerek előtt megbizonyosodjon, hogy olyan férfivel vállalta, aki ebben részt is vesz?
1#-es, ezt cáfolnám. Nálunk a férjem akart nagyon, más témája nem volt, csak hogy milyen jó lesz, mennyire szeretné, mindenben is segíteni fog. Én még vártam volna 2-3 évet, de belementem.
Az lett a vége, hogy egyszer nem cserélt pelust, még a szemétbe is öklendezve vitte ki, egyszer nem fürdette, mert jaj fél megfogni, egyszer nem kelt fel hozzá, nem altatta, mert úgyis csak velem alszik vissza. Mindenre volt valami dumája. Előtte meg a csillagokat leígérte, csak legyen gyerek most azonnal.
"Hiába, ilyen egy alfahím férj, mennyivel jobb mint egy papucs aki még el is mosogatna..."
Az nem alfahím, hanem egy gyerek, akire igen nehéz férfiként nézni.
Papucs meg nem attól lesz valaki, hogy nem ingyen hotelnek tekinti a lakást, ahol él. Nagy fogalomzavar van a fejetekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!