Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, el tudnátok képzelni, hogy egy skizofrén nő legyen a párotok, és gyereket vállalnátok vele?
Figyelt kérdés
gyógyszert szed, kezelik2021. aug. 2. 00:45
1/11 anonim válasza:
A skizofrénia örökölhető betegség.
Nagy a kockázata a továbbörökítésnek.
2/11 anonim válasza:
Ne haragudj meg, de akkor sem.
Ez egy krónikus, örökölhető (!) pszichiátriai betegség.
Egy szülő ilyen betegsége esetén 25%, családi halmozódás esetén 40% is lehet ennek esélye.
Sajnos a kor előrehaladtával sokszor súlyosbodik is.
Minden tiszteletem és együttérzésem a különböző mentális és pszichiátriai kórképekkel küzdőknek, de számomra ez mind együttélésre, mind közös gyerek vállalására alkalmatlanná tesz téged.
3/11 anonim válasza:
LOL
soha. ennél sokkal kisebb pszichológiai problémánál is pattintom azonnal a nőt
4/11 anonim válasza:
Szerintem fordított nemi helyzetben sem jönnének össze az illetővel, akár nő, akár férfi.
5/11 anonim válasza:
Sokaknál kizáró tényező lesz. Viszont élnek skizofrének boldog kapcsolatban, házasságban, szóval nem lehetetlen. Gondolom eddig is tisztában voltál vele, hogy ez egy örökölhető betegség, szóval nagyon fontos lesz, hogy ha gyereket vállalsz, beszélj vele erről, hogy ha esetleg neki is jelentkezik, felismerje, és szóljon róla. Bár ezzel gondolom/remélem eddig is tisztában voltál, csak megerősítésnek írom :) Szerencsére a mai eszközökkel egy nagyon jól kezelhető betegség.
7/11 Noren1989 válasza:
Nem, elképzelni se tudnàm/akarnàm.
8/11 anonim válasza:
mért szeretnéd a betegségedet tovább örökíteni ? A gyerekek jóval nagyobb eséllyel öröklik az anyjuk génjeit mint az apjukét.. fogadj inkább örökbe szerintem .
9/11 anonim válasza:
Márcsak azért sem, mert egy öröklődő betegséggel szaporodni akar az örökbefogadás helyett, ami nagyon nagyfokú önzőségre utal...
10/11 anonim válasza:
Attól függ. Ha a barátnőmről kiderülne, szerintem (nyilván látatlanban beszélek, azért amikor benne van egy helyzetben, akkor sokkal nehezebb dönteni) nem szakítanék csak emiatt vele. De nem, össze nem jönnék olyannal, akiről tudom. Méghozzá olyan okok miatt, amit már korábbi válaszolók elmondtak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!