Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy skizofrén srácba és ő is belém szerintetek a betegsége miatt merjek vele járni?
Figyelt kérdés
2016. jún. 12. 20:16
1/9 anonim válasza:
Nem. Ha te normális vagy akkor nem.
2/9 anonim válasza:
Én már jártam skizofrénnel, elég megterhelő volt lelkileg. Remélhetőleg szed gyógyszert az illető?
3/9 A kérdező kommentje:
Igen normális vagyok, csak hangokat hall, de ha szedi a gyógyszert akkor elmúlik. Engem nem bántana semmi esetre se, mert megigérte.
2016. jún. 12. 20:20
4/9 Szergej55 válasza:
Ó, hát hogyne. Ha megígéri, akkor úgy is lesz 100%-os biztossággal... Most nem azt mondom, hogy biztosan befürdesz ezzel, csak jó eséllyel.
5/9 anonim válasza:
Azt azert remelem tudod,hogy ez nem ugy mukodik ,hogy "nem bant,mert megigerte".
Nekem is megigerte a bipolaris,hogy kordaban tartja a felem iranyulo hangulatingadozasait.(akkor meg nem tudtam mi baja,csak jopar dolog feltunt)
Szerinted ment neki?
6/9 A kérdező kommentje:
tehát akkor ne járjak vele? Én bizok benne és ha megüt akkor tuti, hogy szakitok vele. Hátha nem lesz baj...
2016. jún. 12. 20:40
7/9 anonim válasza:
Persze, várd meg amíg jól megver. Ha attól észhez térsz, akkor az a te dolgod.
8/9 A kérdező kommentje:
Én egyben ápolni is szeretném őt és segíteni neki, mert nem akarom őt magára hagyni.
2016. jún. 13. 00:36
9/9 anonim válasza:
Rendben, de akkor ez már el van döntve, így a mi véleményünk mindegy. Egyébként tudom, hogy nehéz az ilyen, de ilyen embert ápolni az nagyon nagy kihívás és sok energiát vesz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!