Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg férfiak között mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg férfiak között mennyire gyakori a focista foglalkozás?

Figyelt kérdés

Ismeretségi köreitekben, tudtok ismertek-e személyesen olyan férfit, aki sportszerűen focizik, esetleg picit komolyabban sportszerűen játszik, és tudjátok róla hogy meleg?

Annyira kíváncsi lennék, hogy köztük mennyire sok meleg srác lehet- aki ha nem is nyilvánosan beismerve, de titokban ezzel-azzal csinál dolgokat.

Én 30 éves koromra sem hallottam még ilyen pasiról, persze ez nem jelenti azt, hogy nincs. De tényleg érdekelne, hogy a válaszadók közül, hány embernek van ilyenről tudomása.

szept. 7. 23:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy ha valaki profibb szinten van, az titkolja teljes mértékben, mert a férfi foci rettenetesen homofób, és simán kidobják/kizárják/kiutálják az illetőt ha kiderül.

Ezzel ellentétben a női focisták között nagyon sok a leszbikus például, ott ez nem számít kizáró oknak, még akkor sem, ha nyíltan vállalják. Igazságtalan nagyon, de ez van.

szept. 7. 23:14
 2/15 anonim ***** válasza:
83%
Dzsudzsák full meleg pl.
szept. 8. 00:23
 3/15 anonim ***** válasza:
Van de nagyonnritka, most is volt nemreg egy kulfoldi focista, aki coming outolt
szept. 8. 05:02
 4/15 anonim ***** válasza:

utolsó

A coming outolók a melegek között ritkák, mint a fehér holló, ne abból induljunk ki. Annyira ritka, hogy min. 100 melegből 1.

Ezt csak a jól kinéző férfiak tudják megmondani a többi férfi pillantásaiból, őket kell kérdezni.

Én is ha jobb formában vagyok, kapok olyan pillantást középtájra, amiből kiderül.

szept. 8. 06:08
 5/15 A kérdező kommentje:

Dzsudzsák nem heteró? Sokat hallok róla, de nem gondolnám annak. Szerintem őt csak lejáratni szeretnék.

Ennek ellenére szerintem is jól néz ki.

Arra van esetleg valami infó, hogy őrá miért mondják? Keveredett már valakivel fura szituációba? Vagy miért ?

szept. 8. 06:53
 6/15 A kérdező kommentje:
A kérdésemben amúgy nem kifejezetten a "nagyobb" hiresebb kaliberű focistákra gondoltam. Sőt... Legjobban arra irányulna az érdeklődésem, hogy akár az ilyen kisvárosi kis csapatokban játszó egyszerű mezei srácok között tudtok-e ilyenekről. És nem olyan aki felválallja, hanem nem reklámozza, csak annyi hogy mondjuk volt vele valami kapcsolatotok.
szept. 8. 06:59
 7/15 anonim ***** válasza:
Amugy is lebuknak mert ha csoportosan mennek ku**vazni es ha az egyik nem akar, akkor o a homo
szept. 8. 08:43
 8/15 anonim ***** válasza:
76%

#5: csak rá kell nézni :D

Plusz köztudott, hogy Szíjjártó szeretője

szept. 8. 09:37
 9/15 anonim ***** válasza:
szept. 8. 11:56
 10/15 anonim ***** válasza:
Par eve Zimany Lindat tomte… jo sok penzzel 😂🤣
szept. 8. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!